Tiket dana (ponedeljak, 22.06.2020)

tiket dana

Ovaj ponedeljak nije kao neki raniji. Igraju se utakmice u tri najjače lige na svetu, u Španiji, Italiji i Engleskoj, a tu je još dosta mečeva, taman za dobitni tiket.

Fiorentina – Breša – 1 @ 1.55 u Meridianbet

Ekipa iz Firence mogla bi u Evropu, ali samo ako krene sa serijom pobeda. Ne znamo u kakvoj su for i posle pauze, ali znamo da je Breša već otpisana, pa su čak iz ovog kluba najavljivali da nemaju nameru da nastavljaju sezonu, po cenu ispadanja iz Serije A. Ipak, vraćaju se na teren, ali sumnjamo da mogu uhvatiti slamku spasa. Breša je poslednja, ima samo 16 bodova, a nije pobedila na poslednjih 11 utakmica. Poslednji trijumf zabeležili su još polovinom devembra prošle godine. ”Viola” je na nezadovoljavajućem 13. mestu i bliži su borbi za opstanak nego jurnjavi evropske vize. Za vreme pauze više su razmišljali o tome koga, i za koliko, da prodaju, nego kako će završiti prvenstvo. Da ne bi došli u opasnu situaciju ”ljubičasti” moraju da pobede u ovom meču i oni će to učiniti. Kvota za pobedu Fiorentine u kladionici Meridianbet iznosi 1.55.

Hihon – Ovijedo – 1 @ 2.30 u Bet365

Sporting igra mnogo bolje od kada je na klupu tima iz Hihona seo Miroslav Đukić. Prošle godine ovaj tim nije uspeo u nameri da se vrati u La Ligu, a aktuelnu je počeo veoma loše. NI sada nisu u vrhu tabele, nalaze se tek na 9. mestu, ali sa nova tri boda približiće se mestu koje donosi plasman u plej of. To i jeste njihov krajnji cilj, plasman u doigravanje i pokušaj da isprave ono što su uprskali u prvom delu šampionata španske Segunde. Posle povratka na teren Hion je uzeo četiri boda iz dva meča, a na oba je gostovao. U La Korunji bilo je 0:0, ali su zato sa 2:0 slavili kod Alkorkona. Jedna gol u tom trijumfu delo je Uroša Đurđevića. Ovijedo je, za razliku od svog rivala, dva puta igrao na svom terenu, ali nije uspeo da pobedi nijednom. Obe utakmice završene su nerešenim rezultatom, protiv Ponferadine i La Korunje. Gosti su u zoni ispadanja i imaće težak zadatak da se izvuku iz tog društva. U prvom delu sezone meč između ove dve ekipe okončan je bez golova. Neće ih biti mnogo ni sad, ali će Sporting pobediti. Za jedinicu u kladionici Bet365 dobijate kvotu 2.30.

Geteborg – Mjalbi – 1 @ 1.93 u 1xbet

Domaćin je sezonu u švedskoj eliti počeo loše, porazom na svom terenu od Elfsborga, da bi onda slavili na gostovanju kod Varbergsa. Geteborg ima velike ambicije u ovom prvenstvu, ali je teško očekivati da može da vrati stari sjaj, odnosno da se bori za titulu. Ipak, utakmice kao što je ova sa Mjalbijem, mora da dobija. Gosti su ušli iz druge lige i nisu se najbolje snašli na startu. Izgubili su oba meča, prvo od Malmea , što je bilo očekivano, ali ih je onda na domaćem terenu porazio i Falkenberg. Mjalbi još nije postigao gol u eliti, pa bi u Geteborgu bio zadovoljan i tim učinkom. Pobedu će ostvariti domaćin, a koeficijent za jedinicu u kladionici 1xbet iznosi 1.93.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.