Tiket dana (četvrtak, 25.06.2020)

tiket dana

Juče smo bili dobitni, pa se nadamo da će tako biti i danas. Iako je četvrtak, ponuda nije loša. Ima dovoljno utakmica da se sastavi dobitni tiket. Ovo je naš predlog.

Sautempton – Arsenal – GG3+ @ 2.13 u Meridianbet

Ubedljivom pobedom u Noriču Sautempton je načinio ogroman korak ka sigurnoj zoni i obezbeđivanju opstanka. Ranijih godina to nije bio slučaj, tačnije ”sveci” su strepeli bukvalno do poslednjeg kola, kada bi na volšeban način uspevali da se spasu. Navijači su sigurno sada ponosni na njih, ali ne mogu da pohrle na tribine ”Sent Merisa” i to im pokažu na delu. Nema veze, sigurno će se sjatiti kraj televizora i pratiti okršaj sa Arsenalom, timom koji jedva čeka kraj još jedne tužne sezone. Od povratka u Ligu šampiona nema ništa za ekipu koju predvodi Mikel Arteta, ali je posle nedavnog poraza u Brajtonu ugrožen i plasman u Ligu Evrope. Pošto su ”tobdžije” ispale iz ovogodišnjeg ciklusa slabijeg evropskog takmičenja, neće moći ni preko njega do evropske elite. Ubeđeni smo da će uslediti velike promene u ovom timu u prelaznom roku, ali sada treba završiti sezonu kako dolikuje nekadašnjem finalisti LIge šampiona. Na jugu Engleske očekujemo golove. Obe ekipe su donekle rasterećene i igraće na gol više, pa je naš predlog gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.13.

Sent Galen – Cirih – 4+ @ 2.29 u 1xbet

Domaćin je u ovo kolo ušao kao lider na tabeli, sa istim brojem bodova kao i aktuelni šampion Jang Bojs. Videćemo da li će Sent Galen imati snage da izdrži ovu napornu trku i prvi prođe kroz cilj, što bi bila jedna od većih senzacija ove sezone u Evropi. Godinama je Bazel dominirao u Švajcarskoj, primat je poslednjih godina preuzeo Jang Bojs, pa bi titula za ovaj klub bila velika stvar. Ukoliko postanu šampioni, fudbaleri Sent Galena bi pomogli i Crvenoj zvezdi da još jedno kolo u kvalifikacijama za Ligu šampiona bude u šeširu nosilaca. U prethodnom kolu Sent Galen je pobedio u Sionu, dok je Cirih pružio snažan otpor Jang Bojsima u Bernu i poražen je sa 3:2, posle velikog preokreta u drugom poluvremenu. Kad im već nisu učinili uslugu tada, sprečivši ”mlade momke” da pobede, videćemo kako će Cirih igrati u komšijskom Sent Galenu. Očekujemo efikasan meč, pa ćemo malo rizikovati i predložiti vam igru na veliki broj golova. Naš predlog je 4+, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 2.29.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 4.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.