Tip dana: Atalanta – Napoli: Duel dve ekipe koje su u sjajnoj formi! Ko će do trijumfa?

Najzanimljiviji meč 29. kola italijanske Serije A se igra u Bergamu gde će fudbaleri Atalante dočekati Napoli.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Atalanta: Ekipa iz Bergama blista i ove sezone!

Fudbaleri Atalante su prošle sezone igrali zaista fenomenalno što im je na kraju krajeva donelo istorijski plasman u Ligu šampiona. Međutim, kada su svi očekivali da će samo učešće u elitnom takmičenju biti veliki uspeh, izabranici Đanpjera Gasperinija su prvo uspeli da dođu do plasmana u osminu finala, a onda nakon toga i do četvrtfinala, pošto su u dvomeču deklasirali Valensiju.
Na sve to, treba dodati da se ekipa iz Bergama i ove sezone nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli koje naravno donosi plasman u Ligu šampiona, a kako sada stvari stoje tu će i ostati pošto u ovom trenutku imaju čak devet bodova viška u odnosu na petoplasiranu Romu što je zaista ogromna prednost.
U prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija ostvarili novi trijumf i to pošto su slavili na gostovanju kod Udinezea, a taj meč je završen rezultatom 2:3. Pre toga je ekipa iz Bergama odigrala jedan fantastičan meč na svom stadionu u kom su uspeli da preokrenu protiv Lacija koji je u jednom trenutku vodio sa 0:2, ali je onda Atalanta zaigra fenomenalno i došla do zaslužene pobede, pošto je na kraju bilo 3:2.
Inače, deluje da bi Atalanta mogla da napadne i treće mesto na tabeli pošto Inter u ovom trenutku ima samo četiri boda viška, što svakako nije nenadoknadiva razlika.

Napoli: Trofej u Kupu je preporodio Napolitance!

Mora se priznati da smo od Napolija očekivali daleko više ove sezone, pogotovu što je ova ekipa u poslednjih par godina bila rame uz rame sa Juventusom, koji je uglavnom bez većih problema dolazio do šampionske titule.
Ovoga puta su stvari i te kako drugačije pa Napolitanci ne samo da se neće uključiti u borbu za “Skudeto” već će i po svemu sudeći ostati bez plasmana u Ligu šampiona, i to prvi put posle baš dosta vremena. Naime, izabranici Đenara Gatuza trenutno imaju čak dvanaest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Atalantu, kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu, i u slučaju poraza bi verovatno stavila tačku kada je u pitanju plasman u elitno takmičenje.
Ipak, ono što i te kako treba dodati je da Napoli polako ali sigurno diže formu, a sve je nekako krenulo od trofeja u italijanskom Kupu, kada su bili bolji od Juventusa.
Nakon toga su izabranici Đenara Gatuza vezali dva trijumfa i u Seriji A, i to prvo na gostovanju kod Verone koja igra sjajno ove sezone, a onda i na svom terenu protiv SPAL-a u prošlom kolu, kada je bilo 3:1.
Inače, kada su u pitanju međusobni susreti sa Atalantom, u prvom delu sezone je bilo nerešeno pošto je taj meč završen rezultatom 2:2, a pre toga je Napoli na svom terenu doživeo poraz od ekipe iz Bergama, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret. Ako se osvrnemo na neke prethodne partije i jednih i drugih dolazimo do zaključka da su obe ekipe u izuzetno dobroj formi. Ono što je tradicija kada su u pitanju dueli ovih ekipa je veliki broj golova, a mišljenja smo da će to biti slučaj i sada zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridinbet plaća sa kvotom 2.36. Za kraj, poznato je koliko Atalanta igra dobro u poslednje vreme, a naročito na svom terenu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da ovde odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.