Tip dana: Sevilja – Eibar: Domaćin želi nova tri boda, gosti ne smeju da izgube!

Poslednji meč 34. kola španske La Lige se igra u Andaluziji gde će fudbaleri Sevilje dočekati Eibar.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa.

Sevilja: Cilj je plasman u Ligu šampiona!

Fudbaleri Sevilje igraju izuzetno dobro ove godine a verovatno da je podatak koji nam to najbolje opisuje i trenutno četvrto mesto na tabeli španske La Lige koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što je bez ikakve sumnje primarni cilj Andalžana obzirom da ih u najkalitetnijem klupskom takmičenju nije bilo dve sezone zaredom.
U prošlom kolu su izabranici Đulijena Lopategija bez većih problema slavili na gostovanju kod Leganesa, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Inače, u ovom trenutku Sevilja ima tri boda viška u odnosu na četvrtoplasirani Viljareal, ali i četiri boda viška u odnosu na šestoplasirani Hetafe, i izvesno je da će ove tri ekipe do kraja šampionata voditi borbu za to četvrto mesto.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada su Andalužani odigrali šesnaest utakmica na svom “Sančez Pichanu”, na kojima su ostvarili sedam trijumfa, isto toliko remija i samo dva poraza, što nam generalno govori da Sevilja igra izuzetno dobro na domaćem terenu.
Što se tiče poslednjeg međusobnog susreta između Sevilje i Eibara, zanimljivo je da je u tom duelu slavio Eibar, i to u jednom izuzetno uzbudljivom susretu koji je završen rezultatom 3:2.

Eibar: Poraz bi zakomplikovao sve!

Od fudbalera Eibara smo nekako navikli da sezone uglavnom završavaju negde na sredini tabele gde se i nalaze većim delom šampionata. Međutim, ovoga puta su stvari nešto drugačije i ukoliko fudbaleri ove ekipe ne zaigraju bolje u nastavku šampionata, može se desiti da Eibar dođe u situaciju da se bori za prvoligaški status.
Naime, u ovom trenutku ova simpatična ekipa zauzima 17. mesto na tabeli koje je ujedno i poslednja bezbedna pozicija koja i naredne sezone garantuje igranje u La Ligi. Ono što je dobro je podatak da Eibar u ovom trenutku ima šest bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju szeone napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali i meč manje, što bi mogao da bude veliki plus za ovaj tim.
Ipak, stvar koju treba napomenuti je da Eibar ima izuzetno težak raspored do kraja sezone, a prvi od tih teških mečeva ih već očekuje u ovom kolu kada putuju na gostovanje kod Sevilje.
Inače, što se tiče mečeva na strani, Eibar je na šesnaest odigranih mečeva van svog terena do sada zabeležio samo dva trijumfa, šest remija i čak osam poraza, i sigurno je da upravo u toj činjenici treba tražiti trenutni loši plasman ove ekipe.
Na kraju treba napomenuti i podatak da je ova ekipa u prošlom kolu doživela poraz na svom terenu od Osasune kada je bilo 0:2, dok su pre toga vezali dva trijumfa, pošto su prvo slavili na svom terenu protiv Valensije, a onda i na gostovanju kod Granade.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da je Sevilja apsolutni favorit u ovom susretu što bi prosto morali da pokažu na terenu. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47. Ako se osvrnemo malo na tradiciju shvatićemo da na duelima između ove dve ekipe ima pregršt golova, a mišljenja smo da će to slučaj biti i sada zbog čega vam predlažemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95. Iz potpuno istog razloga vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.