Tip dana: Hetafe – Viljareal: Ulog je Liga Evrope!

U sredu se nastavljaju mečevi 35. kola španske La Lige a za vas smo ovog puta pripremili duel između Hetafea i Viljareala.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Hetafe: Prioritet je plasman u Ligu Evrope!

Hetafe igra fantastično i ove sezone i na pravom su putu da ponovo zaigraju u Ligi Evrope, iako sve još uvek nije izgubljeno ni kada je Liga šampiona u pitanju, mada Sevilja u ovom trenutku ima sedam bodova viška što nije nimalo naivna razlika na četiri kola pre kraja šampionata.
U prošlom kolu je Hetafe u jednom ne preteratno zanimljivom susretu remizirao na gostovanju kod Osasune u meču u kom nije bilo golova. I pre toga je ekipa iz predgrađa Madrida odigrala jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Reala, u kom su nažalost poraženi sa 1:0.
Inače, do sada je Hetafe odigrao sedamnaest mečeva na svom terenu, na kojima su ostvarili osam pobeda, šest remija i samo tri poraza. U prvom meču između Hetafea i Viljareala koji je odigran u prvom delu sezone na “El Madrigalu”, slavila je “žuta podmornica” a taj meč je završen rezultaom 1:0.

Viljareal: “Žuta podmornica” blista u nastavku šampionata!

Kada je u pitanju Viljareal, svakako da će ovo po svemu sudeći biti jedna i te kako uspešna sezona pošto se “žuta podmornica” trenutno nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što i jeste primarni cilj za ovu ekipu.
Posle serije dobrih rezultata Viljareal je u prošlom kolu nažalost doživeo poraz na svom terenu protiv Barse koja je u tom duelu imala imperativ pobede. Inače, bio je to prvi poraz za “žutu podmornicu” posle nastavka šampionata, pa nema sumnje da se ova ekipa nalazi u sjajnoj formi.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, do sada je Viljareal odigrao sedamnaest susreta van svog terena na kojima je ostvario čak osam trijumfa, samo jedan remi, i osam poraza.
Inače, na poslednjih pet mečeva je ekipa sa “El Madrigala” ostvarila čak tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, i to u pomenutom duelu prošlog kola kada je Barselona bila bolja.

Naš predlog

Svakako da nas očekuje jedan izuzetno interesantan susret. Savetujemo vam da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda, a da se fokusirate na golove kojih će po svemu sudeći biti na ovom duelu. Predlažemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.45. Takođe, mišljenja smo da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol na ovom susretu, i zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.