Tip dana: Verona – Inter: Mogu li “neroazuri” do trijumfa na vrućem gostovanju?

Poslednji meč 31. kola italijanske Serije A se igra u Veroni gde će istoimena ekipa dočekati Inter.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Verona: Sjajna sezona!

Ako sagledamo sve, sigurno je da navijači Verone imaju dosta razloga za zadovoljstvo. Naime, ekipa iz grada ljubavi je prošle sezone igrala u drugoj ligi, a ove se nalaze u Seriji A, i to na sjajnom devetom mestu što je svakako ogroman uspeh.
U jednom trenutku se čak ova ekipa nalazila i na mestu koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope, ali su se ipak Milan i Napoli na vreme probudili i pretekli Veronu, koja i pored svega toga može da bude zadovoljna sa postignutim do sada.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela neočekivani poraz na gostovanju kod Breše, kada je bilo 2:0, dok su pre toga odigrali jedan izuzetno dobar duel na svom terenu u kom su savladali Parmu, a taj meč je završen rezultatom 3:2.
Inače, Verona igra zaista sjajno ove sezone na svom terenu i do sada su na petnaest odigranih mečeva ostvarili osam pobeda, tri remija i samo četiri poraza, zbog čega se sasvim sigurno i nalaze ovoliko visoko na tabeli.
Zanimljivo je da je Verona odigrala sjajan meč i u prvom delu sezone protiv Intera, kada su na “Đuzepe Meaci” dugo vodili sa 0:1, ali je ipak Inter u nastavku zaigrao dosta bolje i nekako došao do pobede, a čovek odluke bio je Barela koji je postigao sjajan gol na sedam minuta do isteka regularnog toka.

Inter: Očekivali smo dosta više!

Prošlog leta je u Inter stigao Antonio Konte koji je sa dosta uspeha radio u Juventusu i Čelsiju, ali je utisak da se za sada nije proslavio u Interu. Naime, mora se priznati da smo od “neroazura” dosta više očekivali kada je ovaj šampionat u pitanju. U klub su prošlog leta stigla izuzetno kvalitetna pojačanja, sačuvan je kostur ekipe iz sezone pre toga, ali su rezultati za sada izostali, pošto se u ovom trenutku izabranici Antonija Kontea nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Atalantu, koja ruku na srce ima i meč više, pošto su u sredu savladali Sampdoriju na svom terenu.
Naravno, treba napomenuti da je Inter rano eliminisan iz Lige šampiona, a takmičenje su nastavili u Ligi Evrope, gde za protivnika u osmini finala imaju Hetafe, koji pruža zaista sjajne partije ove sezone.
U prošlom kolu su izabranici Antonija Kontea mimo svih očekivanja doživeli poraz na svom terenu od Bolonje, iako su vodili sa 1:0, imali igrača više većim delom susreta, ali i penal koji nije iskoristio Lautaro Martinez.
Nakon svega toga je Bolonja kaznila svog rivala za brojne promašaje i sa igračem manje došla do senzacionalne pobede na “Đuzepe Meaci”.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, Inter zaista blista, pošto su na četrnaest odigranih susreta ostvarili čak deset trijumfa, dva remija, ali i dva poraza.
Zanimljivo je da su ta dva poraza bila od Juventusa i Lacija koji i jesu bili najozbiljniji rivali “neroazurima” u borbi za Skudeto.

Naš predlog

Iako Verona igra sjajno deluje da bi bilo previše da Inter ne trijumfuje ni na ovom susretu. Poraz ili remi bi značio i gubitak treće pozicije na tabeli, pa vam zbog svih tih okolnosti toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77. Inter uglavnom igra efikasne mečeve na gostovanjima, pa bi to slučaj mogao da bude i sada, a treba naravno napomenuti da i Verona retko kad ne postigne gol na svom terenu, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.26. Za kraj, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 2&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.