Finiš sezone za brdo uzbuđenja i dobitnih tiketa

Ko bi pre samo par meseci poverovao da će sredina jula biti ovoliko pun klupskog ligaškog fudbala? Brojne lige prekinute sezonu lagano se privode kraju, ali i kada sve dobije epilog pauza od najvažnije sporedne stvari na svetu neće dugo trajati jer nas već početkom avgusta očekuju završnice Lige šampiona i Lige Evrope, dok nakon toga u pojedinim šampionatima startuje i nova sezona.

Do kraja italijanske Serije A ostalo je da se odigra još sedam kola. U velikom derbiju, proteklog utorka, Milan je posle preokreta savladao Juventus na San Siru (4:2), a ova pobeda “rosonera” imala bi još veći značaj da Lacio nije ispustio bodove na gostovanju Lećeu. Poraz “lacijala” (2:1) dodatno je približio “staru damu” ka još jednom Skudetu, devetom u nizu.

Večeras će Juventus od 21:45 ugostiti fantastičnu Atalantu, koja je u sjajno naletu i ima niz od devet pobeda što joj je obezbedilo treću poziciju I mesto koje je odvodi u Ligu šampiona naredne sezone. Biće to još jedan uzbudljiv meč, a kompletnu ponudu i kvote za kladjenje možete pogledati na ovom linku.

Što se tiče Lacija, ova ekipa će danas biti domaćin Sasuolu i ima priliku da se iskupi za dva vezana poraza. Kvota na pobedu ekipe Simonea Inzagija je 1.52 i ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, iako Sasuolo nije ekipa za otpisivanje.

Posebno zanimljivo biće u španskoj Primeri, gde Barselona neumorno srlja ka tituli. Ukoliko uspešno položi još jedan test na gostovanju Valjadolidu, prva pozicija “kraljeva” mogla bi ozbiljno da se uzdrma.

Engleski Čempionšip, uz Šveđane i Dance ove subote kladioničari ne bi trebalo da izostave sa svojih tiketa, a kompletnu sportsku ponudu detaljno možete pogledati na ovom linku.

Za dodatni kladioničarski užitak ovog vikenda imate specijalnu priliku da osvojite poklon od 1000 dinara, a kako da dođete do ovog fantastičnog bonusa možete saznati ovde.

26 Comments

  1. Sto se Barse tiče, po meni su oni izhubili svaku sansu za titulom.. Mnogonsu puta kiksali i to ih je kostalo titule

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.