Tip dana: Napoli – Milan: Duel dve ekipe koje igraju odlično u poslednje vreme!

Jedan od najzanimljivijih mečeva 32. kola italijanske Serije A se igra u Napulju gde će Napoli dočekati Milan.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Napoli: Gatuzo je preporodio ovu ekipu!

Kako sada stvari stoje deluje da je Đenaro Gatuzo uspeo da prodrma fudbalere Napolija.
Naime, Napoli se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli i po svemu sudeći će naredne sezone igrati u Ligi Evrope, što se samo po sebi i postavilo kao primarni cilj, i to nakon očajnog starta šampionata kada su Napolitanci bili u donjem delu tabele.
U prošlom kolu su izabranici Đenara Gatuza koji je bez ikakve sumnje preporodio ovu ekipu slavili na gostovanju kod Đenove kojoj su bodovi bili preko potrebni pošto se trenutno nalaze na mestu koje vodi u Seriju B. I pre toga je Napoli odigrao jedan sjajan meč na svom terenu u kom su savladali Romu, kada je bilo 2:1.
Ono što svakako ne treba zaboraviti da Napoli uskoro očekuje i revanš meč osmine finala Lige šampiona u kom će gostovati kod Barselone, a imaju aktivan rezultat iz prvog meča, pošto je na “San Paolu” bilo 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su Napolitanci odigrali petnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili sedam trijumfa, dva remija i čak šest poraza, što je i jedan od razloga zbog čega se izabranici Đenara Gatuza nalaze na šestom mestu na tabeli.
U poslednjem međusobnom duelu između Napolija i Milana nije bilo pobednika, a taj duel je bio završen rezultatom 1:1.

Milan: Fantastične partije u poslednje vreme!

Mora se pre svega priznati da smo od Milana očekivali dosta više ove sezone, a kako sada stvari stoje veliko je pitanje da li će “rosoneri” uspeti da dođu do plasmana i u Ligu Evrope, a kamoli Ligu šampiona, što je svakako bio primarni cilj za ovu sezonu.
Naime, u ovom trenutku se “rosoneri” nalaze na sedmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje znači plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali imaju samo tri boda viška od Sasuola koji je u ozbiljnom naletu, što potvrđuje i pobeda u subotu nad Lacijom, kada je bilo 1:2.
Ipak, kada se sve sabere i oduzme, deluje da svi navijači Milana imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije koje ova ekipa pruža u poslednje vreme.
Nema nikakve sumnje da “rosoneri” u izuzetno lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč pošto su u prošlom kolu ostvarili veliku pobedu na svom terenu protiv Juventusa, pošto je taj meč završen rezultatom 4:2. Ono što svakako treba napomenuti je da je Juve vodio sa 0:2, ali su onda Zlatan Ibrahimović i drugari za samo nekoliko minuta napravili veliki preokret.
Inače, u nastavku sezone Milan ne zna za proaz, a do sada su ostvarili sve pobede, uz neobjašnjiv remi na gostovanju kod SPAL-a do kog su došli golom u poslednjim sekundama utakmice.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan poprilično interesantan susret pošto i jedni i drugi igraju sjajno u poslednje vreme. Nezahvalno je prognozirati pobednika, ali za očekivati je da ovde bude dosta golova pa vam zbog toga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Iz potpuno istog razloga vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.