Tip dana: Sasuolo – Juventus: Domaćin igra fantastično, težak posao za “staru damu”!

U sredu su na programu preostali mečevi 33. kola italijanske Serije A, a svakako se najinteresantniji duel ovog kola igra u Ređo Emiliji gde će Sasuolo dočekati Juventus.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Sasuolo: Sjajne partije u poslednje vreme!

Sasuolo igra fenomenalno u poslednje vreme a sigurno je da je najbolji pokazatelj za to i četiri vezana trijumfa, pa je sigurno da je ekipa iz Ređo Emilije u najboljoj formi od svih ekipa iz Serije A.
U prošlom kolu su izabranici De Zerbija ostvarili veliki trijumf na gostovanju kod Lacija, a do te pobede su došli golom u poslednjim trenucima susreta, što je svakako šokiralo Rimljane, koji su na taj način propustili priliku da se približe prvoplasiranom Juventusu, koji je remizirao na svom terenu protiv Atalante.
Pre toga je Sasuolo slavio i na gostovanju kod Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, ekipa iz Ređo Emilije je do sada odigrala petnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili sedam trijumfa, dva remija i šest poraza. Poslednji poraz na svom terenu je Sasuolo doživeo protiv Parme još sredinom februara, kada je bilo 0:1.
U prvom susretu između Sasuola i Juventusa koji je odigran u Torinu nije bilo pobednika, a taj duel je završen rezultatom 2:2, što je bio jedan od dva remija Juvea na svom terenu ove sezone.

Juventus: Može li “stara dama” da odoli Sasuolu?

Kada se sve sabere i oduzme nema nikakve sumnje da svi navijači Juventusa imaju razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera, međutim mora se priznati da stvari nisu toliko dobre kao što je to slučaj bio prošle godine, iako “stara dama” ima u ovom trenutku čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Atalantu, koja ima meč viška, pošto su u utorak slavili na svom terenu protiv Breše, kada je bilo 6:2.
Ne treba zaboraviti da su upravo Juve i Atalanta odigrali međusobni meč u prošlom kolu u kom nije bilo pobednika (2:2), ali se mora priznati da je ekipa iz Bergama bila bolji rival na tom duelu.
Ni pre toga se izabranici Maurisija Sarija nisu proslavili pošto su doživeli poraz na gostovanju kod Milana, kada je bilo 4:2.
Ne treba zaboraviti da Juve očekuje jako težak posao kada je u pitanju Liga šampiona, pošto ih uskoro očekuje revanš sa Lionom, a poznato je da je francuska ekipa u prvom meču osmine finala na “Žerlanu” slavila sa 1:0, pa je izabranicima Maurisija Sarija potreban trijumf za prolaz dalje.
Inače, do sada je Juventus odigrao šesnaest mečeva na strani na kojima su ostvarili deset trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Naš predlog

Domaćin igra zaista fantastično u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to su i četiri vezana trijumfa, od kojih posebno ističemo pobedu u prošlom kolu na gostovanju kod Lacija, koji važi za ekipu koja igra fantastično na domaćem terenu. Što se tiče Juventusa, evidentno je da “stara dama” nije na svom nivou cele sezone ali se i pored toga nalaze nadomak nove titule. Ipak, mišljenja smo da izabranici Maurisija Sarija neće uspeti da dođu do trijumfa na gostovanju kod sjajnog protivnika, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.27. Mišljenja smo da će obe ekipe postići makar po jedan gol na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Za kraj, hrabro vam preporučujemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.