Savršeni paket dobrodošlice – uzmi 1000 dinara bonusa i 60 besplatnih spinova samo u Meridianu

Sada su pred tobom dva preozbiljna razloga da se priključiš Meridian timu prezadovoljnih igrača, jer je za novoregistrovane spremno nešto do sad neviđeno na ovim prostorima – 60 besplatnih spinova i čak 1000 dinara bonusa za klađenje.

Vesti su zaista sjajne – Meridian kazino je, za početak, pripremio vrtoglavih 60 besplatnih spinova dobrodošlice za nove igrače.

Lagano do poklona registruj se na ovom linku i to je sve.

Spinovi ti stižu na račun i spremni su da ih isprobaš na mega popularnoj onlajn slot igri Colossal Gems, koju možeš igrati i na mobilnom uređaju, ali i na Meridian aplikaciji.

Zašto bi to bilo sve – ovog leta sport ne prestaje!
Zato je Meridian kladionica za početak vrhunske zabave odlučila da počasti sve nove igrače i to u velikom stilu – preuzmi 1000 dinara bonusa za klađenje, bez ikakvih uslova, jednostavnom registracijom!

Leto je, uđi u igru u velikom stilu i zaradi u Meridianu!

33 Comments

  1. Jos sjajnih bonusa od meridiana.. Steta sto vec imam nalog kod vas i necu dobiti ovaj fenomenalni bonus, ali ko nema nalog nek se brzo registruje i pokupi ovaj bonus

  2. Sa ovakvim promocijama i bonusima definitivno opravdavate ime “kuca najvecih bonusa” svaka cast, samo jako

  3. Samo je potrebno da se registrujes i bonusi su već tu, Meridian je mislio na svoje nove igrače i pružio im je bonuse stvarno nevidjene

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.