Tip dana: Milan – Bolonja: “Rosoneri” su u ozbiljnom naletu!

U subotu su na programu tri meča 34. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Milana i Bolonje.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Milan: Sjajne partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Milana pružaju zaista sjajne partije u poslednje vreme, tačnije od kako se šampionat nastavio, i sigurno je da nije bilo onog remija na gostovanju kod SPAL-a, mogli bi da govorimo i o savršenim partijama izabranika Stefana Piolija.
Kako sada stvari stoje Milan će na kraju doći do plasmana u Ligu Evrope, mada je veliko pitanje koliko su zapravo “rosoneri” zainteresovani za učešće u ovom takmičenju, pošto je poznato da su prošle godine odustali od drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, i to navodno zbog finansijskih problema.
U prošlom kolu Serije A “rosoneri” su odigrali još jedan izuzetno dobar meč na svom terenu u kom su savladali Parmu koja je ruku na srce na poluvreme otišla sa golom prednosti, ali su ipak izabranici Stefana Piolija zaigrali fenomenalno u nastavku, postigli tri gola, i došli do više nego zaslužene pobede.
Pre toga je milanski gigant remizirao na gostovanju kod Napolija, i slobodno možemo reći da su se provukli u tom susretu pošto su Napolitanci domionirali od prvog do poslednjeg minuta.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Milan odigrao šesnaest mečeva na “San Siru” na kojima su ostvarili sedam pobeda, pet remija i četiri poraza.

Bolonja: Primarni cilj je ostvaren!

Uprava Bolonje je pred svoje fudbalere uoči početka šampionata postavila samo jedan cilj a to je opstanak u društvu najboljih.
Kako sada stvari stoje deluje da će izabranici Siniše Mihajlovića i sledeće sezone nastupati u Seriji A i to pošto se u ovom trenutku nalaze na sredini tabele, preciznije na desetom mestu i trenutno imaju deset bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani Milan, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U poslednje vreme izabranici Siniše Mihajlovića uglavnom igraju po sistemu toplo hladno, a u prošlom kolu su odigrali jedan sjajan meč na svom terenu protiv favorizovanog Napolija, u kom nije bilo pobednika, a na kraju je bilo 1:1.
Ipak, ne treba zaboraviti da je ekipa sa stadiona “Renato Dal’ Ara” pre toga odigrala jedan izuzetno čudan meč pošto su vodili na gostovanju kod Parme sve do 93. minuta, a onda su za samo dva minuta primili dva gola, i morali da odu kući sa samo jednim osvojenim bodom, iako su praktično sva tri imali u džepu.
Inače, kada su gostovanja u pitanju, do sada je Bolonja odigrala šesnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili čak sedam pobeda, tri remija i šest poraza.

Naš predlog

“Rosoneri” igraju zaista sjajno od kako se nastavio šampionat, a to nam najbolje potvrđuje i podatak da još uvek ne znaju za poraz. Sa druge strane, Bolonja je ispunila svoj primarni cilj kada je ova sezona u pitanju, i mogu da odigraju rasterećeno na ovom susretu što nam može doneti dosta golova. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51. U poslednje vreme na mečevima Milana pada baš dosta golova, pa vam zato toplo preporučujemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.