Tip dana: Roma – Inter: “Vučica” želi nastavak sjajne serije, ali pitaju se tu nešto i “neroazuri”!

U nedelju je na programu nekoliko mečeva u okviru 34. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Rome i Intera.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Roma: Možda je ovo i realnost!

Prošle sezone se fudbaleri Rome posle baš dosta vremena nisu kvalifikovali u Ligu šampiona, što je svakako bio veliki udarac za ovaj klub, koji je tako ostao i bez značajnog finansijskog priliva, pošto je poznato koliko novca donosi učešće u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
Kako sada stvari stoje, “vučica” će i sledeće sezone propustiti učešće u Ligi šampiona pošto se u ovom trenutku nalaze na petom mestu na tabeli i imaju čak dvanaest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Lacio, pa je zaista teško pričati o mogućnosti Rome da se domogne elitnog takmičenja.
Inače, u poslednje vreme Rimljani pružaju izuzetno dobre partije, pa su tako na tri poslednja susreta ostvarili tri pobede. Prvo su izabranici Paula Fonseke slavili na svom terenu protiv Parme, i to posle preokreta, da bi odmah nakon toga ostvarili veoma važnu pobedu na gostovanju kod Breše.
U prošlom kolu je ruku na srce Roma uz dosta muke došla do trijumfa na svom Olimpiku protiv Verone, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada su Rimljani odigrali sedamnaest mečeva na Olimpiku, na kojima su ostvarili devet trijumfa, tri remija i čak pet poraza.

Inter: Mogu li “neroazuri” da se uključe u borbu za “Skudeto”!

Prošlog leta je u Inter stigao Antonio Konte i čini se da je to samo po sebi značilo da će “neroazuri” imati jedan i te kako kvalitetan sastav koji će napasti “Skudeto”. I zaista, Inter je fenomenalno startovao, i u prvih desetak kola su držali prvo mesto na tabeli, ali čini se da je od tad nekako sve krenulo nizbrdo.
Epilog svega toga je podatak da se “neroazuri” u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Juventus. Ono što treba naglasiti je da bi izabranici Antonija Kontea eventualnim trijumfom u ovom susretu prebacili pritisak na Juve, pošto bi prišli “staroj dami” na samo tri boda zaostatka, i tamo im nabili veliki pritisak, pošto u ovom kolu na svom terenu dočekuju sjajni Lacio.
U prošlom kolu je Inter odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod SPAL-a u kom su bez većih problema trijumfovali sa 0:4.
Inače, što se gostovanja tiče, svakako treba istaći da je Inter najbolji gost u ligi uz Atalantu, a do sada su na šesnaest odigranih susreta ostvarili čak jedanaest trijumfa, tri remija i samo dva poraza, i to od glavnih konkurenata za titulu, Juventusa i Lacija.

Naš predlog

Ako se samo malo osvrnemo na tradiciju kada su u pitanju međusobni dueli između Rome i Intera dolazimo do zaključka da uglavnom ima dosta golova. To bi slučaj svakako trebalo da bude i sada zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.44. Za kraj, deluje da bi gosti ovde mogli da postignu makar dva gola pa vam savetujemo da probate a igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.