Non stop zabava – klađenje na najbolje klubove sveta koji igraju 24/7 + poklon 500 RSD bez uslova

Liste za klađenje na fudbal u narednih nekoliko nedelja biće tanje, jer se sezone privode kraju, ali nove kreću već početkom avgusta. Dodatne sjajne vesti – postoji mesto gde se kvalitetan fudbal igra i 24/7!

Kladionica Meridian spremila vam je nešto poptuno drugačije – uživajte u poznatoj fudbalskoj simulaciji PES (Pro Evolution Soccer) gde vas svakodnevno očekuje atraktivna ponuda i vrhunski bonus na broj parova.
Ljubitelji klađenja imaju mogućnost da tipuju na mečeve u standardnoj i ponudi uživo klađenja, a svaki susret pokriven je prenosom na sajtu meridianbet.rs. Utakmice traju 12 minuta, a sastaju se timovi iz vrha evropskog fudbala.

PES 2020 Top Liga okuplja vrhunske fudbalere i najbolje evropske klubove i reprezentacije. U ovoj ligi su samo top klubovi: Barselona, Mančester Junajted, Bajern, Inter, Atletiko Madrid i mnogi drugi top klubovi. Ukupno šesnaest parova svakoga dana i isto toliko mečeva. Najbolji igrači u okršaju za golove i bodove, a sa svakim dodatim parom još veći bonus na tiketu – ima li nečeg uzbudljivijeg?!

Zato ne čekajte, odmah posetite sajt meridianbet.rs, registrujte se jer je pravo vreme za dobru zabavu, bonus na broj parova i naravno – ozbiljnu isplatu i zaradu!

Ako već sada napravite nalog na meridianbet.rs, za srećan početak kladionica Meridian vam je spremila poklon bonus bez uslova od 500 RSD! Petsto dinara je vaših, a da nije potrebno ništa da uradite sem da kreirate nalog, a tu su i vrhunski bonusi na broj parova.

Međutim, to nije sve! Kako biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1000 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, nakon čega vas čeka još jedan poklon jer kladionica Meridian je kuća najvećih bonusa!

PES 2020 Top Liga je sjajan način da uplatite tiket čak i kada se ne igra prava fudbalska utakmica. Igrači širom sveta oduševljeni su ovom platformom za igru jer im omogućava da na brz način dobro zarade.
Virtuelni fudbal pruža vam zadovoljstvo kao na tribinama stadiona ne mrdajući iz svoje fotelje.

Priključite se jer nemate šta da izgubite, a čeka vas vrhunska zabava i odlična zarada samo u kladionici Meridian!

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.