Tip dana: Sasuolo – Milan: Duel dve ekipe koje igraju fantastično u poslednje vreme!

Od utorka su na programu mečevi 35. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Sasuola i Milana koji će biti odigran u Ređo Emiliji.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 21 čas i 45 minuta.

Sasuolo: Sjajne partije u poslednje vreme!

Kada se sve sabere i oduzme, nema apsolutno nikakve sumnje da svi navijači Sasuola mogu da budu prezadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju ove sezone. Naime, ekipa iz Ređo Emilije se četiri kola pre kraja šampionata nalazi na osmom mestu na tabeli i imaju osam bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani Milan, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Mora se priznati da Sasuolo nije briljirao sve do pauze zbog koronavirusa, ali su onda izabranici trenera De Zerbija koji radi fantastičan posao na klupi ove ekipe zaigrali kao preporođeni i imaju samo jedan poraz i to u premijernom duelu protiv fantastične Atalante, kada je bilo više nego ubedljviih 4:1.
Sigurno je da svi pamte onu sjajnu seriju Sasuola od četiri vezana trijumfa, kada je između ostalog savladan i Lacio na sred Olimpika, koji se u tom trenutku borio sa Juventusom za titulu. Takođe, kada pominjemo Juventus, treba reći da je ekipa iz Ređo Emilije i sa aktuelnim šampionom odigrala jedan sjajan meč na svom stadionu u kom nije bilo pobednika, pošto je na kraju bilo 3:3.

Milan: Šteta što “rosoneri” nisu ovako igrali od starta šampionata!

Fudbaleri Milana pružaju zaista sjajne partije u poslednje vreme, tačnije od kako se šampionat nastavio, i sigurno je da nije bilo onog remija na gostovanju kod SPAL-a, mogli bi da govorimo i o savršenim partijama izabranika Stefana Piolija.
Kako sada stvari stoje Milan će na kraju doći do plasmana u Ligu Evrope, mada je veliko pitanje koliko su zapravo “rosoneri” zainteresovani za učešće u ovom takmičenju, pošto je poznato da su prošle godine odustali od drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, i to navodno zbog finansijskih problema.
U prošlom kolu su “rosoneri” odigrali još jedan fantastičan duel, ovoga puta na svom terenu, pošto su deklasirali ekipu Bolonje, a taj meč je završen rezultatom 5:1. I pre toga su izabranici Stefana Piolija pokazali da poseduju pobednički karakter, pošto su na “San Siru” preokrenuli protiv Parme koja je na odmor otišla sa golom prednosti da bi u nastavku Zlatan Ibrahimović i drugari postigli tri gola i bez većih problema došli do trijumfa.
Inače, što se tiče gostovanja do sada su fudbaleri Milana odigrali sedamnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili osam pobeda, tri remija i čak šest poraza.

Naš predlog

Pre svega, treba reći da obe ekipe igraju zaista fenomenalno u poslednje vreme i sigurno je da su ova dva tima uz Atalantu možda i najviše pokazala od kako se šampionat nastavio posle pauze zbog koronavirusa. Ono što je nekako najrealnije kada je ovaj duel u pitanju su golovi kojih će i te kako biti pošto obe ekipe u poslednje vreme igraju mečeve sa dosta pogodaka, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.44. Takođe, za očekivati je da i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan gol na ovom susretu zbog čega vama predlažemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Za kraj, prednost u ovom duelu ipak dajemo gostujućoj ekipi pa vam hrabro predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.