Tip dana: Udineze – Juventus: Potencijalna mina za “staru damu”!

U četvrtak su na programu poslednja dva susreta u okviru 35. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Udinezea i Juventusa.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Udineze: Primarni cilj je opstanak!

Fudbaleri Udinezea ne blistaju baš ove sezone, i kako sada stvari stoje i dalje imaju razloga za brigu kada je opstanak u društvu najboljih u pitanju, pošto u ovom trenutku imaju samo četiri boda manjka u odnosu na ekipu koja će naredne sezone igrati u Seriji B, pa je sigurno da je u klubu upaljen crveni alarm.
Na nesreću, ovoga puta im u goste dolazi Juventus koji je bez ikakve sumnje veliki favorit na ovom susretu.
U poslednje vreme “zebre” iz Udina ne igraju baš najbolje pa su tako na tri poslednja meča bez trijumfa, a u tom periodu su doživeli dva poraza i jedan remi.
Loša serija je krenula na domaćem terenu protiv Sampdorije, kada su izabranici Klaudija Ranijerija slavili sa 1:3. Nakon toga su “zebre” odigrale jedan fantastičan meč na svom terenu u kom su remizirali protiv Lacija, iako su većim delom tog susreta bili bolja ekipa na terenu.
U prošlom kolu je Udineze ponovo odigrao jedan slab meč, pošto su na gostovanju kod Napolija poraženi sa 2:1, iako su prvi došli do vođstva na tom susretu.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Udineze odigrao sedamnaest meleva na svom terenu na kojima su ostvarili samo pet trijumfa, šest remija i čak šest poraza.

Juventus: Sve ide po planu!

Mnogi kritičari se slažu u oceni da fudbaleri Juventusa ni izbliza ne igraju toliko dobro kao što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko sezona, ali kada se sve sabere i oduzme, rezultati nisu sporni, pošto se “stara dama” u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli italijanske Serije A, uz šest bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Atalantu, ali i meč manje.
Krenimo redom. U italijanskom Kupu su izabranici Maursiija Sarija stigli do finala, ali su nažalost izgubili od Napolija. Što se tiče Lige šampiona, pred “bjankonerima” je i te kako težak zadatak pošto u drugom meču osmine finala jure prednost Liona od 1:0, ali se mora priznati da je Juve u velikoj prednosti zbog toga što je italijansko prvenstvo uveliko u toku, a francusko se ne igra još od marta.
Najzad, što se tiče Serije A, Juventus je pred osmim uzastopnim Skudetom pošto imaju čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Atalantu, ali i meč manje.
U prošlom kolu su izabranici Maurisija Sarija posle tri vezana meča bez pobede ostvarili izuzetno važan trijumf na svom terenu protiv Lacija, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Inače, pre toga je Juve remizirao sa Sasuolom i Atalantom, ali i doživeo poraz od Milana, u jednom izuzetno dobrom meču koji je završen rezultatom 4:2.

Naš predlog

Udineze se baš i nije proslavio ove sezone, ali se nekako čini da ovo i jeste realnost ove ekipe. Sa druge strane, Juventus je bio u izvesnoj krizi rezultata u prethodnih nekoliko mečeva pošto su na tri vezana meča ostali bez tri boda, ali su u prošlom kolu ipak slavili na svom terenu protiv Lacija što će se možda ispostaviti i kao ključan trijumf u borbi za Skudeto. Mišljenja smo da je “stara dama” veliki favorit i na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Ako se osvrnemo na nekoliko prethodnih mečeva između ove dve ekipe dolazimo do zaključka da su to uglavnom dueli sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.