Humanost na delu – višemilionska pomoć Meridiana za Sofijin prvi korak

Meridian uplatio višemilionsku sumu za život devojčice koja je ujedinila sve nas

Više od tri meseca borbe za tek započeti život male Sofije Markuljević ujedinio je čitavu zemlju i pored nedaća izazvanim globalnom pandemijom virusa korona. Do ispunjenja cilja porodicu Markuljević i sve plemenite ljude deli još 400.000 dolara.

Kompanija Meridian, regionalni lider u proizvodnji i distribuciji softvera za igre na sreću, ovom plemenitom cilju doprinela je sa dva miliona dinara, koliko je prikupljeno na nedavno održanom humanitarnom turniru u šutiranju trojki, posvećenom ozdravljenju devojčice koja boluje od veoma retke i opasne bolesti. Na turniru su učestvovali najbolji košarkaši ABA i KLS lige u protekloj sezoni, i svaki pogođen šut za tri poena značio je korak bliže velikoj pobedi.

Ovo je samo deo velikog ciklusa donacija kompanije Meridian, koja je do sada uputila pomoć domaćem zdravstvenom sistemu vrednu 30 miliona dinara.

Među najzvučnijim košarkaškim imenima koji su šutirali za život male Sofije bio je i as Partizana Rašon Tomas. Individualni učinak igrača ovog puta bio je u potpuno drugom planu – igrači su demonstrirali zavidnu preciznost, ali i ono najvažnije – veliko srce i svest o važnosti i hitnosti situacije u kojoj je humanost prioritet svih prioriteta.

Pomenimo i to da je na kraju trijumf odneo Luka Cerovina član Mega Bemaksa, druga pozicija pripala je Urošu Čarapiću (Borac), dok se na trećem mestu našao Luka Anđušić (Metalac).

Život naše dece je na prvom mestu i onda kada su sve oči uprte u tok borbe protiv pandemije, a kompanija Meridian je još jednom pokazala da je uvek tu kada je napotrebnije!

20 Comments

  1. Život naše dece je na prvom mestu pa nam je tako Meridian pokazao svoju humanost i organizovao sve ovo za pomoć te male devojčice.

  2. Humanost je u ovom trenutku prioritet svih prioriteta zato ajmo da se ujedinimo i svi zajedno pomognemo da pobede bolest

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.