Tip dana: Sasuolo – Đenova: Meč koji “grifoni” ne smeju da izgube!

U sredu su na programu preostali mečevi 37. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Sasuola i Đenove. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Sasuolo: Navijači imaju dosta razloga za zadovoljstvo!

Ako za Sasuolo možemo reći da su imali dosta problema u prvom delu sezone, onda svakako za drugi deo šampionata, a naročito tu mislimo na mečeve posle pauze zbog koronavirusa, možemo reći da je bilo fantastično.
Naime, ekipa iz Ređo Emilije je nakon pauze zbog koronavirusa zaigrala zaista fantastično i dugo su bili bez poraza, a u toj seriji su primera radi uspeli da odole Interu na “Đuzepe Meaci”, da pobede Lacio na “Olimpiku”, ali i da izvuku bod na svom terenu protiv Juventusa, u jednom spektakularnom susretu koji je završen rezultatom 3:3.
Ruku na srce, treba priznati da izabranici trenera De Zerbija u poslednje vreme pružaju nešto slabije partije, pa su tako na dva poslednja susreta doživeli isto toliko poraza, ali svakako nisu ostavili nimalo loš utisak u tim duelima.
Prvo je ekipa iz Ređo Emilije poražena na svom terenu od Milana, ali mora se priznati da su većim delom tog duela imali igrača manje na terenu, da bi onda u prošlom kolu doživeli poraz i na gostovanju kod Napolija, a ono što bez sumnje valja napomenuti je da su Sasuolu na tom susretu poništena čak četiri gola, što je podatak za rubriku verovali ili ne!
Inače, kada su u pitanju mečevi na svom terenu, do sada je Sasuolo odigrao sedamnaest mečeva na kojima je ostvario čak sedam trijumfa, samo tri remija i čak sedam poraza.

Đenova: Niko ovo nije očekivao!

Sigurno je da ni oni najveći pesimisti nisu očekivali da će fudbaleri Đenove igrati ovoliko loše ove sezone. Naime, ovoj ekipi su svi davali realne šanse za borbu za plasman u Ligu Evrope, a u ovom trenutku “grifoni” biju veliku bitu za opstanak u društvu najbooljih.
Trenutno se Đenovljani nalaze na 17. poziciji na tabeli koja je ujedno i poslednja koja na kraju šampionata garantuje opstanak u Seriji A. Četiri boda manjka u odnosu na “grifone” ima Leće, koji bi eventualnim trijumfom u ovom kolu, a obzirom da Đenova izgubi prišao “grifonima” na samo bod zaostatka, pa bi u poslednjem kolu gledali pravu dramu kada je u pitanju opstanak.
Ono što nije dobro je da će Đenova u poslednjem kolu na svom terenu ugostiti Veronu koja igra zaista sjajno ove sezone, dok Leće ima nešto lakši posao pošto mu u goste dolazi Parma, koja praktično osim prestiža nema za šta da igra na tom susretu.
Inače, u prošlom kolu su “grifoni” doživeli katastrofalan poraz na svom terenu od Intera, a taj duel je završen rezultatom 0:3. Međutim pre toga je ova ekipa ostvarila veoma važnu pobedu u gradskom derbiju protiv Sampdorije, kada je bilo 1:2.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, do sada je Đenova odigrala osamnaest susreta van svog terena na kojima su ostvarili samo tri trijumfa, uz osam remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Sasuolo igra odlično u nastavku šampionata, ali treba biti realan pa priznati da su bodovi ovde i te kako potrebniji gostujućoj ekipi, koja ruku na srce ima četiri boda viška u odnosu na Leće, ali ukoliko ne pobede na ovom susretu, a Leće ostvari trijumf, morali bi da strepe u poslednjem kolu za opstanak u društvu najboljih. Sigurno je da “grifoni” sve to žele da reše već sada a na ruku im ide i to što domaćin neće biti preterano motivisan, pavam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.90. Pored toga, toplo vam preporučujemo da ovde probate i sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.