NBA sezona u punom jeku – Isprati najbolju košarku na svetu uz fantastične bonuse u Meridianu

Borba za prsten je počela – Meridian ti poklanja bonus za kladjenje na NBA igrače

Konačno smo dočekali i taj dan! Posle više od četiri meseca, noćas su odigrani prvi mečevi nastavka NBA sezone. Borba za čuveni prsten je počela, a kao glavni favoriti nameću se klubovi iz Los Anđelesa – Klipersi i Lejkersi.

“Restart” sezone u Orlandovom “Dizni vorldu”, donosi i pregršt novih pravila, kao posledica pandemije virusa korona. A, posebno zanimljivo je to da će mečevi biti odigrani po formatu evropskih utakmica, sa četvrtinama po 10 minuta.

NBA liga skratila je četvrtine za dva minuta da bi izašla u susret igračima, jer nisu igrali još od marta i jer u Orlandu još nisu svi u punim sastavima. Još jedna novina će biti i ta da je moguće da i sudije imaju rezerve u tim mečevima, a rezultat i statistika će biti vođeni kao i u zvaničnim susretima.

Posle uvodnih mečeva, košarkaški maraton se nastavlja i danas, a očekuje nas čak šest fantastičnih susreta. Večernji termini su rezervisani za Bruklin Netse i Orlando Medžik, Portland Trejl Blejzerse i Memfis Grizlis, a tu je i duel Vašington Vizardsa i Finiks Sansa. U noći između petka i subote, za ljubitelje košarke u kasne sate tu su mečevi koji se igraju između Milvoki Baksa i Boston Seltiksa, San Antonio Sparsa i Sakramento Kingsa, a poslednji orkšaj u ovom nizu biće između Dalas Maveriksa i Hjuston Roketsa.

Ujedno, ovo je i prilika da na parketu od naših igrača vidimo Bobija Marjanovića (Dalas), Marka Gudurića (Memfis), Bogdana Bogdanovića (Sakramento) i Nemanju Bjelicu (Sakramento).

Ako želite da se kladite na mečeve NBA lige uz najbolje kvote u Srbiji i regionu, onda je Meridianbet pravo mesto za vas!

Pauza je zaista dugo trajala I sada je pravo vreme za vrhunsku košarku!
Za sve ljubitelje sportskog klađenja kladionica Meridian ima fantastično iznenađenje – ukoliko se registrujete na meridianbet.rs na poklon dobijate bonus 300 RSD, a pruža vam se I mogućnost da osvojite dodatni bonus od 1200 RSD.

Sve što treba da uradite je da uplatite depozit u iznosu od 1000 dinara I isti obrnete minimum 10 puta na sportskom klađenju, što I neće biti teško jer se igra najbolja košarka na svetu. Naravno, tu je I nezaobilazni bonus na broj parova, pa su dobitni tiketi ono čemu uvek treba da se nadate kada igrate u Meridianu.

17 Comments

  1. Meridian i nastavak NBA-a docekuje slremno sa svojim najjacim bonusima, standardno u velikom stilu, kako ovo najjace i najgledanije takmicenje zasluzuje

  2. Ludi maraton se konacno nastavio, parket se polako usijava. Najbolja kosarka uz najjace kvote se mora isoratiti u Meridianu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.