Tiket dana (nedelja, 09.08.2020)

tiket dana

Nekoliko liga igra se danas. Kompletno kolo je u Srbiji, na teren će i Belgijanci, Norvežani, Finci, Šveđani, Islanđani i Rusi. Sasvim dovoljno za sastavljanje dobitnih tiketa.

Rozenborg – Sarpsborg – 1 @ 1.93 u 1xbet

Očekuje nas novo kolo u Norveškoj, a dominacija ekipe Bodo/Glimt ne prestaje. Ovaj tim je samo jednom odigrao nerešeno, a dobio je sve preostale utakmice. Na tabeli su ubedljivo prvi, imaju tri boda više i utakmicu manje od Moldea, dok je Rozenborg već zaostao 16 bodova. Dakle, od povratka titule u Trondhajm neće biti ništa, a ”ruže” će morati da se pomuče da izbore još jedan izlazak u Evropu, pošto su trenutno tek na šestom mestu. Sada im u goste dolazi ekipa Sarpsborga, koja je, ne tako davno, predstavljala Norvešku u Evropi. Tada su uspeli, ako se sećate, da izbace hrvatsku Rijeku, pa su igrali i u grupnoj fazi Lige Evrope. Prošle godine nisu bili tako uspešni u domaćem prvenstvu, a i novu sezonu započeli su sasvim prosečno, tek su na 11. mestu sa 14 osvojenih bodova. Na domaćem terenu igralu solidno, slavili su u prethodnom kolu protiv Alesunda 4:0, ali su na strani savladali samo Sandefjord. Ukoliko želi da se priključi vodećima, Rozenborg mora da pobeđuje u seriji, a ta serija bi mogla da počne posle ovog meča, pošto su u prethodnom izgubili od Odd-a. Za jedinicu, koju predlažemo, u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.93.

Mladost – Inđija – 1 @ 1.76 u Meridianbet

Lučanci su odlično startovali u novom šampionatu Srbije i posle dva odigrana kola nalaze se u grupi timova sa maksimalnim učinkom. U prvom kolu su pobedili Javor iz Ivanjece sa 2:1, golovima u prvih 45 minuta, da bi onda slavili i u Surdulici, i to posle nekoliko preokreta, sa 3:2. Postigli su pet golova za 180 minuta, što je za svaku pohvalu. Sve to što važi za Mladost, suprotno važi za Inđiju. Oni su još bez osvojenog boda, a nisu usepli da postignu još ni gol. Inđija je u ligi ostala samo zbog proširenja usled epidemije i skraćenja sezone, ali izgleda da nisu učili na greškama. U prva dva kola izgubili su prvo od Čukaričkog na Banovom Brdu, a onda i od Voždovca na domaćem terenu. Sada ih očekuje još jedan težak ispit i ne verujemo da će i njega položiti. U prošloj sezoni Mladost je oba puta pobedila Inđiju, i smatramo da će im to za rukom poći i treći put uzastopno. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.76.

Inter Turku – Haka – 1 @ 1.53 u Bet365

Neprijatno je Inter iznenadio u prošlom kolu, ne samo svoje navijače, veći kladioce širom sveta. Očekivalo se da tim iz Turkua slavi na gostovanju kod Mariehamna, ali su doživeli poraz i glatko izgubili sa 2:0. I dalje su na čelu tabele, ali sada prvo mesto dele sa KuPS-om. Biće ovo neizvesno prvenstvo u ”zemlji 1000 jezera”, pošto nas očekuje i plej-of, a sada se pola lige nalazi u samo četiri boda. Helsinki zaostaje dva boda za vodećim tandemom, ali HJK ima i utakmicu mnaje, pa bi lako mogao da izbije na vrh. U Turku dolazi Haka, nekada najbolji tim u ovoj zemlji, koji je prethodnih nekoliko sezona proveo u drugoj ligi. Prošle godine su se napokon vratili u elitu, i posle osam odigranih utakmica nalaze se tek na 10. mestu sa samo četiri osvojena boda. Oni će sigurno igrati u plej-autu, ali neće biti na odmet osvojiti neki bod protiv favorita. Ne verujemo u takav epilog, pa vam sugerišemo da odigrate jedinicu na meču u Turkuu. Za pobedu Intera u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 5.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.