Fudbalski vikend – Kladi se na Ligu šampiona i Ligu Evrope jer čeka te neviđen bonus u Meridianu!

Revanš utakmice osmine finala Lige šampiona su završene i sada su poznati svi četvrtfinalisti. Jedan od najuzbudljivjih i najpraćenijih mečeva biće svakako utakmica četvrtfinala Barselona – Bajern Minhen!
Meč između Barselone i Bajerna iz Minhena odigraće se večeras (21h) u Lisabonu, na stadionu Benfike. Utakmica se, zbog pandemije korona virusa i neutralnog terena, igra na jedan dobijeni meč.
Klub iz Nemačke je opravdano pokazao zbog čega je jedan od glavnih favorita za osvajanje ovogodišnje Lige šampiona! Bajern je u obe utakmice osmine finala bio nemilosrdan prema engleskom Čelsiju! U prvoj utakmici Bavarci su na gostovanju tukli Engleze rezultatom 3:0, dok su u revanš meču u Minhenu ubedljivo savladali “Plavce” rezulatom 4:1. Levandovski je na oba meča postigao pogotke i zacementirao sudbinu Čelsija u najelitnijem fudbalskom takmičenju.
Barselona je u četvrtfinale došla porazivši Napoli sveukupnim rezultatom 4:2. Na prvom meču, Katalonci su na gostovanju remizirali sa Italijanima (1:1), ali su na drugoj utakmici bili daleko sigurniji i savladali Napoli rezultatom 3:1. Mesi je fantastičnim driblinzima, padom i golom sa zemlje po ko zna koji put pokazao zašto je pravi fudbalski mađioničar!
Zanimljiv je podatak da su, samo u Ligi šampiona, Barselona i Bajern Minhen odigrali ukupno osam utakmica. U tim međusobnim duelima, Nemci imaju bolji skor – pet puta su izlazili kao pobednici, dok je Barsa trijumfovala na svega dve utakmice. Jedna utakmica završena je nerešenim rezultatom (1:1). Posebno interesantan podatak, na ovih osam utakmica je postignuto ukupno 25 golova! Bajern je 11 puta tresao mrežu Katalonaca, dok je Barsa za tri gola više (14) bila uspešnija.
Podsetimo, Barsa je pre 11 godina u Ligi šampiona, u sezoni 2008/09 eliminisala Bajern upravo iz četvrtfinala ukupnim rezultatom 5:1! Iste te sezone, Katalonci su osvojili Ligu šampiona.
A, šta kaže statistika? Kakve su prognoze za konačan ishod večerašnjeg meča? Šansa da Barsa trijumfuje iznosi 27 odsto, da Bajern pobedi je 48 odsto, dok verovatnoća da do 90. minuta rezultat bude nerešen iznosi 25 odsto. I kladionice blagu prednost daju „Bavarcima“, pa je tako kvota na Bajern zaokružena – 2.00, dok se pobeda „Blaugrane“ ceni kvotom 3.50.
Na svog favorita možete se kladiti u kladionici Meridian gde vaš čeka ubedljivo najbolja ponuda i preko 1.300 opcija za igru samo za ovaj meč! A, tu je i fantastičan bonus dobrodošlice za sve igrače koji se registruju na meridianbet.rs – poklon od 500 RSD za sportsko klađenje!
Dakle, trenutak je savršen da testirate svoje fudbalsko znanje, posebno jer nas za vikend očekuje još jedan meč Lige šampiona, ali i utakmice polufinala Lige Evrope. Pored toga, u ponudi su i mečevi koji se igraju u ligama širom Evrope, pa je najbolje da kompletnu ponudu za vikend „prostudirate“ na ovom linku.
Ne zaboravite da vas u Meridianu očekuje i vrtoglavi bonus na broj parova, pa je prilika savršena da se sklopi dobitan tiket i „osveži“ novčanik.

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.