Tiket dana (subota, 15.08.2020)

tiket dana

Mada je danas subota, ponuda nije kao u jeku sezone. Istina, lige polako kređu, u toku su skandinavske, ali i skoro sve u regionu, dok je u Belgiji već drugo kolo.

Gent – Kortrajk – 1 @ 1.40 u Meridianbet

Obe ekipe startovale su porazima, što ne može da bude ohrabrujuće pred naredne okršaje. Ipak, vremena za ispravke ima dosta, belgijska Župiler liga ove sezone ima 20 klubova, pa će se u regularnom delu prvenstva odigrati četiri kola više. Sada u ple-of neće prvih šest, već samo prve četiri ekipe, a Gent sigurno ima ambiciju da bude među njima. Pre dve sezone ova ekipa je bila šampion, ali je prodala nekoliko bitnih igrača i nije više igrala tako bitnu ulogu u šampionatu. U prvom kolu Gent je izgubio na gostovanju kod Sent Trujdena 2:1 i sada ima imperativ pobede protiv Kortrajka. Gosti dolaze nakon poraza na svom terenu od Vasland-Beverena, i to nam govori da će borba za opstanak biti njihova sudbina u ovoj sezoni. Očekujemo sigurnu jedinicu, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.40.

Sarpsborg – Molde – 2 @ 1.95 u Bet365

Molde nas je izneverio nekoliko puta. Umesto da trijumfuju protiv Brana u prošlom kolu i približe se Bodeu na samo bod razlike, doduše i uz meč više, oni su doživeli senzacionalni poraz i ponovo je zaostatak za liderom solidan, četiri boda. Gostovanje u Sarpsborgu nikako ne spada u lakše. Domaćin ovog meča je bivši učesnik grupne faze Lige Evrope, ali u poslednje dve godine baš i ne blista u norveškoj ligi. U prošlom kolu su doživeli ubedljiv poraz u Trondhajmu protiv Rozenborga i potvrdili da ni ove sezone ne mogu da ”pucaju” na visok plasman. Molde uskoro očekuje start u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa je i to možda razlog nešto slabijih igara. Oni imaju plan da budu učesnici grupne faze nekog evropskog kupa, u čemu ih je prošlog leta sprečio naš Partizan. Prvi rival šampiona Norveške biće prvak Finske, ekipa KuPS-a, pa je Molde favorit u tom duelu, pogotovo jer se i igra na njegovom terenu. Gosti više nemaju pravo na kiks, i još jednom ćemo ih ”ispoštovati”. Predlažemo dvojku, za koju je kvota u kladionici Bet365 1.95.

Rostov – Zenit – 0-2 @ 1.86 u 1xbet

Ovo je jedan od derbija drugog kola ruske Premijer lige. Šampion odlazi na gostovanje u Rostov, gde mu sigurno neće biti lako da osvoji bodove. Obe ekipe startovale su gostujućim pobedama. Rostov je minimalnim rezultatom slavio kod Tambova, dok je Zenit, lakše nego što se očekivalo, odneo bodove iz Volgograda. Zanimljivo je da su se ove ekipe sastale na istom mestu u poslednjem kolu prethodnog prvenstva, a to je bilo pre manje od mesec dana. Gosti iz Sant Peterburga su tada slavili sa 2:1, ali su i Rostov i Zenit već bili ispunili svoj cilj. Domaćin je obezbedio peto mesto i nastup u Ligi Evrope, dok je gost još ranije odbranio titulu. Moguće je da je sada Rostov ”naoštren” da se revanšira velikom rivalu za taj poraz, pa ćemo izbeći konačan ishod i predložiti vam igru na mali broj golova. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za ovaj tip u kladionici 1xbet iznosi 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 5.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.