Prva polufinalna utakmica Lige Evrope ti donosi neviđen bonus u Meridianu

Spektakularne i uzbudljive četvrtfinalne utakmice Lige Evrope su završene i svi polufinalisti su poznati, a prvu polufinalnu utakmicu otvoriće Španci i Englezi.
Sevilja je u četvrtfinalnom meču sa Vulvsima pokazala da je prava “stara španska lisica” za “neiskusne vukove iz Engleske”.
Himenez nije uspeo da plasira gol u mrežu Sevilje iz penala na početku samog meča, što su Španci kaznili. Okampos je dva minuta pre kraja utakmice postigao jedini i pobedonosni gol za Sevilju, koji ju je odveo u polufinale.
S druge strane, Mančester Junajted je uspeo, što se kaže, “na mišiće” da se dokopa polufinala.
Borbeni Kopenhagen je izdejstvovao produžetke sa Junajtedom u meču četvrtfinala LE. Međutim, “Crveni đavoli” su opravdali status favorita i pobedili Dance minimalnim rezultatom 1:0.
Polufinalni meč između Sevilje i Mančester Junajteda odigraće se sa početkom u 21 sat na stadionu “Rajnenergija” u Kelnu.
Umesto standardnog dvomeča, utakmica između ova dva tima će, zbog pandemije korona virusa, biti odigrana na jedan dobijeni meč.
Zanimljiv podatak je da Sevilja u Ligi Evrope nikada nije poražena od kluba iz Engleske! Do sada je ukupno odigrala šest mečeva sa ekipama sa Ostrva – četiri puta je trijumfovala, dok je dva puta remizirala.
U slučaju trijumfa, Španci će se dokopati svog šestog finala u ovom, drugog po rangu, elitnom fudbalskom takmičenju.
Međutim, put ka tom cilju neće biti lak jer, ne samo što je favorit u meču sa Seviljom, već je Mančester Junajted istovremeno jedan od glavnih favorita za osvajanje ovogodišnje LE. Rame uz rame sa italijanskim Interom.
Ipak, prognoze za ovaj duel su, čini se, ujednačene. Šansa da Sevilja pobedi iznosi oko 31 odsto, a da Junajted trijumfuje je 38 odsto. Verovatnoća da konačan ishod meča bude nerešen je 31 odsto.
Što se tiče kvota, kladionica Meridian prednost daje Englezima, pa se tako pobeda Mančester junajteda ceni kvotom– 2.55. Trijumf Sevilje daje kvotu 3.00, dok je nerešen ishod 3.20.
U ponudi kladionice Meridian nalazi se još preko 1.200 različitih opcija za klađenje, što detaljno možete „prostudirati“ na ovom linku.
Budite deo ove utakmice i kladite se na svog favorita! Zahvaljujući naboljim kvotama, najvećoj ponudi igara i specijala, Meridian vam pomaže da svoj dobitak i ostvarite!
Registrujete u Meridianu, i automatski dobijate 500 dinara bonusa sportske dobrodošlice! Ali, to nije sve. Ako deponujete 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobićete dodatni bonus za sportsko klađenje od 2000 RSD!
Meridian – Mesto najboljih kvota i najvećih bonusa!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.