Tiket dana (petak, 21.08.2020)

tiket dana

Ovog vikneda startuje prva od tkz liga ”petice”. Radi se o francuskoj Ligi 1, ali su se problemi pojavili još pre starta. Naime, utakmica koja je trebalo da otvori sezonu večeras, meč između Marseja i Sent Etjena, odložena je zbog toga što su četvorica fudbalera Olimpika pozitivna na koronavirus. Ipek, i bez tog meča možemo da sastavimo tiket, a najviše pažnje privlači finalni meč Lige Evrope u kome se sastaju Inter i Sevilja.

Lokomotiva – Rijeka – GG @ 1.80 u Bet365

Već u drugom kolu noovg prvenstva Hrvatske očekuje nas derbi. Drugoplasirana Lokomotiva, učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona, dočekuje osvajača Kupa, tim Rijeke. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale u poslednjoj utakmici prethodne sezone, u finalu Kupa, koju su Riječani dobili sa 1:0 i stigli do trofeja. U prvok kolu Rijeka je imala mnogo problema sa novajlijom, ekipom Šibenika, a slavili su na svojoj ”Rujevici” tek u sudijskoj nadoknadi. Šibenik je dugo vodio, ali mu to nije bilo dovoljno ni za bod. Lokomotiva je doživela katastrofu kod ”starijeg brata”. Šampion Dinamo je u ”Maksimiru” isprašio ”lokose” sa 6:0, pa ako je to trenutna snaga ove ekipe, neće se dobro provesti u Ligi šampiona. Utakmice između ova dva rivala uvek su neizvesne, a Lokomotiva će pokušati da se opere zbog primljenih pola tuceta golova protiv ”modrih”. Ne znamo ko će pobediti, ali bi trebalo da vidimo bar po gol na obe strane. Za GG u kladionici Bet365 kvota je 1.80.

TSC – Metalac – 1/1 @ 1.80 u Meridianbet

Ekipu iz Bačke Topole očekuje evropska premijera. Prvi put će igrati u nekom evropskom kupu, a njihov prvi rival je moldavski Petrokub. Po kvalitetu, TSC bi trebalo da bude favorit u duelu sa Mildavcima, ali se igra samo jedan meč, pa to neće biti lako izvesti. Možda im je samo taj okršaj u glavi, pa trener Zoltan Sabo odmori one najbolje pr otimce u meču sa Metalcem. Tim iz Gornjeg Milanovca vratio se u eltiu zahvaljujući proširenju lige, ali se nije najbolje snašao na startu. Metalac ima pobedu, remi i dva poraza, što je dovoljno tek za 12. poziciji. Iz lige će ispasti šest timova, a Milanovčani će pokušati da ne budu među njima. Za TSC se zna, imaju zagarantovano mesto u gornjem domu, ne kubure s finansijama, a videćemo da li će moći do još jedne evropske vize. Daleko je kraj, a početak je bio solidan. TSC ima dve pobede i dva remija, i uz Zvezdu i Čukarički su jedini još bez poraza. Očekujemo da brzo reše meč sa Metalcem i odmah po poslednjem sudijskom zvižduku počnu da se pripremaju za duel sa Petrokubom. Predlažmo prelaz 1/1 sa kvotom 1.80 u kladionici Meridianbet.

Kortrajk – Eupen – 1 @ 1.77 u 1xbet

Domaćin je iznenađujuće poražen na startu i to na svom terenu od Vasland-Beverena. Kasniej smo saznali da je u timu bilo nesporazuma, neki od najboljih igrača tražili su transfer, pa je Kortrajk skupo platio neslogu u svalčionici. Ipak, da je ovo kvalitetan sastav videli smo u drugom kolu kada su slavili na gostovanju u Gentu. Sada imaju tri boda, što se nekako uklapa u planove za start sezone. U goste im dolazi Eupen, tim koji je takođe bolje prošao na strani na početku belgijske ”Župiler lige”. U prvom kolu su gostovali kod novajlije Levena i igrali 1:1, a onda su ugstili šampionski tim Klub Briža i prošli kao bosi po trnju. Na ktaju je bilo 4:0 za aktuelnog prvaka, a Eupen će pokušati da dođe do povoljnog rezultata u Kortrajku. Mi smatramo da je domaćin bolji tim i da će ostvariti trijumf. Za jedinicu se u kladionici 1xbet dobija koeficijent 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 5.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.