Tip dana: Lil – Ren: Domaćin želi osvetu, gostima u mislima Liga šampiona!

Sinoćnjim remijem između Bordoa i Nanta je započeo francuski šampionat. I u subotu nas očekuju zanimljivi mečevi a za vas smo ovog puta pripremili duel između Lila i Rena što će ujedno biti i susret između četvrtoplasirane i trećeplasirane ekipe iz prošlog šampionata, pa nema nikakve sumnje da nas očekuje jako zanimljiva utakmica.
Duel između ova dva kluba koja i ove sezone imaju slične ambicije je zakazan za 21 čas.

Lil: Cilj je plasman u Ligu šampiona!

Fudbaleri Lila su većim delom prošlog šampionata pružali fantastične partije i veliko je pitanje šta bi se desilo da prvenstvo Francuske nije prekinuto i to nakon 28. odigranih kola. U tom trenutku je Lil bio na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Ren koji je završio kao treći i došao do plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, što je svakako ogroman uspeh.
Da stvari budu gore po Lil ova ekipa je možda i svoje najbolje partije prošle sezone pružala neposredno pred prekid šampionata pošto su vezali tri pobede bez primljenog gola, a u poslednjem kolu su savladali Lion koji je stigao čak do polufinala Lige šampiona, gde su nažalost eliminisani od Bajerna iz Minhena.
Što se tiče pripremnih mečeva, Lil se baš i nije proslavio pošto je na pet odigranih susreta ostvario dve pobede i tri poraza. Trećeplasirana ekipa iz prošlog šampionata je ostvarila trijumf u duelima protiv Anderlehta i Moskrona, dok su poraženi od Klub Briža, AZ Alkmara i Bresta.
Inače, prošle sezone je Lil na svom terenu odigrao petnaest mečeva na kojima su ostvarili jedanaest trijumfa, dva remija i dva poraza.

Ren: Prošla sezona je bila fantastična!

Malo ko je zaista očekivao da će fudbaleri Rena prošle sezone uspeti da se domognu trećeg mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je to fudbaleri ove ekipe pošlo za rukom, ali se mora priznati da je bilo zasluženo pošto su većim delom prvenstva pružali fantastične partije.
U trenutku prekida šampionata Ren je imao samo bod viška u odnosu na četvrtoplasirani Lil kod koga između ostalog i gostuju u prvom kolu francuske Lige 1.
U poslednjem susretu prošlog šampionata fudbaelri Rena su na svom terenu demolirali Monpelje, a taj duel je završen sa više nego ubedljvih 5:0.
Da stvari po Ren budu još i bolje, pobrinuli su se Šahtjor i Sevilja koji su svojim plasmanom u polufinale Liga Evrope doneli ovoj ekipi direktan plasman u Ligu šampiona, što je svakako ogroman uspeh.
Međutim, ne samo to. Ren će ostvariti i garantovan prihod od čak 28 miliona evra, ali i mogućnost da se nadigrava sa najkvalitetnijim evropskim ekipama.
Inače, kada su gostovanja u pitanju, trećeplasirana ekipa iz prošlog šampionata je prošle sezone odigrala četrnaest mečeva na strani na kojima su ostvarili šest trijumfa, tri remija i čak pet poraza.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv duel i sigurno je da će obe ekipe ići na trijumf u ovom susretu zbog ćega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03. Iz istog razloga vam predlažemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.32. Za kraj, prednost u ovom duelu ipak dajemo domaćoj ekipi koja će dati sve od sebe da se osveti Renu zbog zbog činjenice da su šampionat završili na trećem mestu na tabeli uz samo bod viška. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.