Fudbalski kutak analizira finale LŠ i donosi ti 500 RSD na poklon

Volite ih u “Državnom poslu“, obožavate ih u ulozi fudbalskih komentatora i analitičara. Čvarkov i Torbica kao ex-YU fudbalske legende Močibob i Borota donose vam devetu epizodu najbolje fudbalske emisije na Balkanu – Fudbalski kutak, samo na YT kanalu Meridian sport.
A u njoj nikad veći broj peripetija i “zakulisnih radnji”. Močibob je po svoj prilici “privatizvao” emisiju ili mu se barem čini da će u tome uspeti.
U najnovijoj epizodi koju vam je pripremila kladionica Meridian i YT kanal Meridian sport sve je u znaku Lige šampiona i dve sezone koje se igraju u istom trenutku. Analizira se nastupa Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija protiv Evrope sa Gibraltara, a specijalno za Fudbalski kutak govori Mirko Ivanić, strelac u Zvezdinoj pobedi od 5:0.
Stručna analiza dvojca Močibob & Borota nije ni ovog puta izostala, a svoju reč imao je i papagaj Koki!
Kad god je reč o Ligi šampiona, “ne gine” nam rekonstrukcija legendarnih golova iz ovog takmičenja. Ovoga puta na meniju je Dekijeva “prangija” protiv Šalkea sa pola terena.
Na kraju, još jedan specijalitet za ljubitelje najčistije fudbalske esencije – Koki tipuje osvajača Lige šampiona za sezonu 2019 / 2020 (proverite, da li je pogodio) !
Kakav bi to Fudbalski kutak bio da nema neviđeno dobrih poklona za sve ljubitelje sportskog klađenja u kladionici Meridian – kao što si navikao, čeka te fantastični bonus dobrodošlice ako se danas registruješ na meridianbet.rs – 500 RSD za klađenje po želji na poklon! Ne zaboravi da je tu i bonus na broj parova – uživaj u Fudbalskom kutku i naplati svoje kladioničarsko znanje.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.