Partizan i TSC startuju za Evropu, a Meridian ti donosi poklon bonus od 500 RSD

Pored Crvene zvezde koja se takmiči u kvalifikacijama za Ligu šampiona, svoje učešće na “evro sceni” danas počinju Partizan i TSC Bačka Topola.
Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope je već u toku, ali se danas igra najveći broj utakmica, između ostalog gledaćemo mečeve dva naša predstavnika.
Tim povodom kladionica Meridian je spremila fantastičnu ponudu za kvalifikacione mečeve, uz tradicionalno najbolje kvote i najveći izbor opcija za klađenje.
Kako biste odmah uživali u pogodnostima koje vam nudi Meridianbet, ukoliko još uvek nemate nalog, pravo je vreme da se registrujete na meridianbet.rs jer vas očekuje i poklon dobrodošlice – bonus 500 RSD za sportsko klađenje!
Prilika je idealna jer već sada možete da stavite opklade na svoje favorite, a zahvaljujući specijalima kladionice Meridian možete da tipujete da li će se Partizan plasirati u grupnu fazu Lige Evrope, gde je kvota za ovu igru zaokružena – 3.00. S druge strane, plasman TSC u grupnu fazu daje kvotu – 15!
Evro-priča crno-belih počinje večeras od 21 čas gde će Partizan za rivala imati letonski RFS. Utakmica se igra u Humskoj, a svi kvalifikacioni mečevi ove sezone se igraju bez revanša.
RFS je trenutno drugi u letonskoj ligi sa 40 bodova i odigrao je daleko više mečeva od Partizana, čak 16 u novoj sezoni, uz 45 postignuta gola i 15 primljenih.
Sa druge strane, TSC iz Bačke Topole će biti gost na startu kvalifikacija, i to u Moldaviji.
Rival je FK Petrokob Hinčesti, prošle sezone trećeplasirani tim moldavskog prvenstva, a trenutno, posle osam kola, drugi na tabeli, sa pet bodova zaostatka za vodećim Šerifom.
Ukoliko Partizan i TSC pobede, četiri dana kasnije saznaće imena novih rivala, pošto je drugo kolo planirano za 17. septembar.
Ispratite učešće naših ekipa u kvalifikacijama za Ligu Evrope na meridianbet.rs sajtu uz najveći izbor igara, kvota i specijala.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.