F1 Specijal samo u Meridianu – Kladi se UŽIVO na najopsniji sport na planeti

Ljubitelj si paklenih vožnji i vrelog afalta? Sjajno, jer Meridianbet ima fantastično iznenađenje za tebe – od sada ti je u kladionici Meridian dostupno UŽIVO klađenje na trke Formule 1!
F1 Specijal ovu kladionicu čini drugačijom od konkurencije jer samo u Meridianu imaš priliku da se UŽIVO kladiš na najuzbudljiviji, najbrži i najopasniji sport na planeti!
Bogata ponuda, uz tradicionalno najbolje kvote i vrhunske bonuse ono je što navodi igrače da se iznova vraćaju na sajt meridianbet.rs.
Međutim, ono što je posebno interesantno jeste da sve novoregistrovane igrače na meridianbet.rs očekuje i fantastičan poklon – bonus dobrodošlice od 500 RSD!
Trka za Veliku nagradu Belgije startuje u nedelju u 15.10 i već sada se u Meridianu možeš kladiti na vozača koji će se naći na pobedničkom podijumu.
Bobra za titulu se opasno zahuktala – poslednju trku u šampionatu ponovo je obeležio Luis Hamilton koji je zahvaljujući novoj pobedi povećao svoju prednost na čelu generalnog plasmana i sada ima 132 boda, 37 više od Ferstapena, dok je Botas treći sa 89.
Šestostruki svetski šampion je na “Katalunji” došao do četvrte pobede ove sezone, a 88. ukupno, pa ga samo tri dele od rekorda Mihaela Šumahera. Takođe, postavio je novi rekord po broju podijuma u karijeri svojim 156, pretekavši legendarnog Nemca.
Pored Hamiltonove dominacije Veliku nagradu Španije obeležilo je to što je Kimi Raikonen postao vozač sa najviše kompletiranih krugova u istoriji Formule 1.
Šta nas očekuje sutra, ne znamo unapred, ali da će biti zanimljivo i uzbudljivo – nema sumnje! I zato, isprati F1 karavan uz Meridianbet i ubedljivo najbolju sportsku ponudu!

15 Comments

  1. Uživo klađenje na Forumulu 1 je super ponuda! Da li ćete se kladiti na Hamiltona kao siguricu ili verujete da je neko drugi ovog puta favorit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.