NBA plej-of se zahuktava – Osvoji BONUS u Meridianu i podrži svog favorite

NBA plej-of se zahuktava! Ludilo u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu dolazi do svog vrhunca, a dobra vest je da i ti možeš biti deo spektakla kakava je NBA liga.
Pokaži svoje poznavanje igre pod obručima i kladi se na ime narednog pobenika NBA lige, najjače i najspekatularnije lige na svetu.
Nije lako pogoditi ko osvaja prsten, ali ti Meridian zahvaljujući fantastičnim promocijama i bonusima pomaže da ostvariš svoj dobitak.
Prati NBA ligu na sajtu meridianbet.rs uz najveći izbor igara, kvota i specijala. Registruj se već danas i isprati okršaj u Istočnoj konferenciji koji će odigrati Boston i Toronto, u noći između četvrtka i petka.
Košarkaši Boston Seltiksa i Toronto Reptorsa čine prvi polufinalni par Istočne konferencije gde se očekuje da sve pršti!
U seriji koja je startovala jako, prvu pobedu zabeležila je ekipa Bostona pošto je rezultatom 112:94 povela u četvrtfinalu plej-ofa.
Posle kratke pauze zbog rasnih nemira, plej-of se ponovo nastavio, a sama završnica donosi nam duele izuzetno kvalitetnih timova, poput Boston Seltiksi i Toronto Reptorsi.
Seltiksi su se u prvom meču dosta dobro pokazali. Bili su bolji rival što se odmah videlo jer su momci u zelenim dresovima već u prvoj četvrtini ubacili čak 39 poena i to jednoj od najboljih defanzvnih ekipa u čitavoj ligi.
Šta će nam doneti treći okršaj ovih timova ostaje nam da vidimo noćas od 00:30h, a na svog favorita možete se kladiti u kladionici Meridian, koja svim novoregistrovanim igračima poklanja 500 RSD za sportsko klađenje!

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.