Tiket dana (petak, 04.09.2020)

tiket dana

Ovog vikenda svi će pratiti UEFA Ligu nacija, ali ne treba zanemariti ni niže evropske lige koje će se igrati bez obzira na prvenstvenu pauzu zbog obaveza reprezentacija. Već od narednog vikenda očekuje nas start skoro svih najjačih liga.

Rumunija – Severna Irska – 1 @ 2.27 u Meridianbet

Po nama, ovo je jedan od sigurnijih fikseva u prvom kolu Lige nacija. Rumuni će narednog meseca igrati u baražu za plasman na Evropeko prvenstvo, a prvi rival im je selekcija Islanda. Ova selekcija je bila tek četvrta u kvalifikacionoj grupi za odlazak na kontinentalni šampionat, ispred njih su bili Španci, Šveđani i Norvežani, ali su zahvaljujući prošlom izdanju Lige nacija i drugom mestu u grupi sa Srbijom i Crnom Gorom, dobili šansu u doigravanju. Treba reći da Rumuni imaju novi tim, a da se od ove generacije mogu očekivati veliki rezultati, pokazali su na Evropskom prvenstvu za reprezentacije do 21 godine, prošlog leta u Italiji kada su stigli do polufinala i plasmana na Olimpijske igre. Pošto je i najveća svetska smotra sporta odložena, oni će u Japan odvesti još iskusniju ekipu i ne sumnjamo da će biti kandidati i za medalju. Severni Irci su u malom padu posle odličnih igara na prethodnom EP-u. U kvalifikacijama su zauzeli treće mesto iza neprikosnovenih Nemaca i Holanđana, što i nije tako loš rezultat. I oni će igrati u baražu, a njihov prvi rival biće Bosna i Hercegovina. Za obe selekcije koje se sastaju u Bukureštu mnogo su značajniji ti mečevi u oktobru, ali bi i dobar start u Ligi nacija bio poželjan. Pored ove dve reprezentacije u grupi su još Austrija i Norveška. Smatramo da su Rumuni veliki favoriti i da Severni Irci, osim odbrane svohg gola, ne mogu da urade nešto više. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.27.

Škotska – Izrael – GG @ 2.10 u 1xbet

”Suknjice” i Izrael se nisu sastajali punih 37 godina, a sada će ponovo biti u istoj grupi, kao i u premijernom izdanju Lige nacija. Tada je su pobedu odnosile ekipe koje su igrale na svom terenu, Škotska u Glazgovu 3:2, a Izrael na svom terenu 2:1. Na kraju, pobednik grupe bili su Škoti, dok je Izrael bio drugi. Slučaj je hteo da će im se putevi ukrstiti i u baražu za Evropeko prvenstvo, narednog meseca, a pobednik tog meča igraće sa boljim iz okršaja Srbije i Norveške u finalu. Ta utakmica, koja će se igrati takođe u Glazgvu, biće mnogo značajnija od ove, pa se ova može nazvati generalnom probom. Ko zna, možda će selektori i sakriti karte, jer se kiks iz ovog meča može ispraviti, ali za onaj sledeći popravnog nema. Pokazalo se da je domaći teren solidna prednost u duelima ova dva rivala, a sudeći po kvalifikacijama za EP i tu su Škoti bili nešto sigurniji, mada nisu uspeli da prođu direktno na EURO pored Belgije i Rusije. Izrael je izgubio mnogo mečeva, čak i od slabijih rivala, pa je za njih ovo novi početak. Ponavljamo da je ovo provera pre baraž, ali su i bodovi važni. Očekujemo bar po gol na obe strane, kao što je to bilo i u prethodna dva međusobna odmeravanja snaga. Za GG u kaldionici 1xbet dobija se kvota 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 4.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.