Srbija u Ligi Nacija – Turska stiže na “Marakanu”, osvoji BONUS u Meridianu

Osvoji BONUS bez uslova u Meridianu i kladi se na meč Srbija – Turska

Pošto je odmerila snage sa ekipim Stanislava Čerčesova, reprezentacija Srbije večeras od 20:45h kao domaćin igra meč sa reprezentacijom Turske, u okviru drugog kola Lige nacija.

Bez obzira na ishod mečeva u Ligi nacija, jasno je da je duel sa Norvežanima u baražu sa Evropsko prvenstvo prioritet “Orlovima”. Za slučaj da reprezentacija Srbije pobedi Norvešku, u finalu baraža za EP “ukrstićemo koplja” sa pobednikom iz drugog polufinalnog meča baraža između Škotske i Izraela.

Ostanite uz “Orlove” i pratite ih na svim međunarodnim takmičenjima! Podržite naše fudbalere i na predstojećim meču sa Turskom u kladionici Meridian. Zahvaljujući najboljim kvotama, najvećoj fudbalskoj ponudi, specijalima, ali i konstantno ažuriranim statističkim podacima, Meridian vam pomaže da svoj dobitak i ostvarite!

A sada ide ono najbolje – posetite sajt meridianbet.rs i registrujte se već danas, jer vas za srećan početak čeka i poklon dobrodošlice – BONUS 500 RSD!

Naša fudbalska reprezenatcija, konkretno u Ligi nacija, odlično igra kada je domaćin. Od tri meča u Beogradu, kada su “Orlovi” igrali u Ligi C, Srbija je dva puta trijumfovala, dok je utakmica sa Rumunijom završena nerešenim rezultatom (2:2).

Inače, Srbija u Ligi nacija, kada je igrala u svojoj grupi u Ligi C, nije zabeležila nijedan poraz! Skor fudbalera Ljubiše Tumbakovića je na 6 utakmica u ovom takmičenju: 4 pobede i 2 remija.

Reprezentacija Turske je Ligu nacija 2018. godine započela u Ligi B. U svojoj grupi 2, u kojoj se našla zajedno sa Rusijom, zauzela je poslednje (treće) mesto. Ali, bez obzira na to, Turska je u grupnoj fazi kvalifikacija za EP zauzela 2. poziciju, čime je izborila direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

Tim Šenola Guneša nalazi se u izvanrednoj formi pred duel sa Srbijom. Turska je neporažena u poslednjih 6 mečeva (4 pobede, 2 remija). U ovih 6 mečeva primila je samo jedan gol.

Srbija, otkako nastupa kao samostalna reprezentacija, nije odigrala nijedan meč sa Turskom, te će ova utakmica biti veoma interesantna.

S obzirom na to da Srbija odlično igra kod kuće, šansa da savlada reprezentaciju Turske iznosi čak 67 odsto! Verovatnoća da na ovom meču bude nerešeno je 14 odsto, dok verovatnoća da Turci trijumfuju na “Rajku Mitiću” jeste 19 odsto.

Nema sumnje da nas večeras očekuje još jedan zanimljiv duel, a ispratite ga uz fantastične Meridianbet bonuse.

Kladionica Meridian – Kuća najboljih kvota i najvećih bonusa!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.