Počinje NFL a Meridian je spremio kvote na bukvalno sve opklade

Ljubitelji američkog fudbala sa nestrljenjem već godinama unazad čekaju avgust mesec kada se igraju predsezonski mečevi. Ipak, ove godine, zbog situacije sa koronavirusom, tih utakmica nije bilo, ali nije manjkalo uzbuđenja – posle 20 godina, na primer, Tom Brejdi i Nju Ingland više nisu isto – legendarni kvoterbek prešao je u Tampu!
Bilo kako bilo, ono što je najbitnije jeste da je start NFL sezone zakazan. Za potpuni užitak – Meridian je spremio najbolje kvote i najširi izbor hendikepa i granica za klađenje, jer je ovaj sport zaista više od igre.
Tu je i poklon dobrodošlice od 500 RSD za sve novoregistrovane igrače, kao i bonus na broj parova od 1000%.
Na otvaranju 101. sezone, 10. septembra, očekuje nas duel aktuelnog šampiona Kanzas Siti Čifsa i Hjuston Teksansa. Branioci titule ulaze u novu sezonu bez Dastina Kolkvita, koji je napustio ekipu nakon 15 godina, pa će, sasvim sigurno, biti vrlo zanimljivo gledati ih kako će se snaći bez njega.
Nažalost, na startu ove sezone, navijača neće biti na tribinama, ali nema sumnje da će ćemo svi biti „zalepljeni“ za tv ekrane i sa nestrpljenjem čekati utakmice.
Kako je već isplanirano, poslednje utakmice biće odigrane 3. januara. Samo šest dana kasnije sledi plej-of i 7. februara 2021. godine na programu je veliko Superbol finale, koje će se igrati na Floridi.
Prošlogodišnje veliko finale, putem TV ekrana posmatralo je 102 miliona gledalaca, a aktuelni šampioni su na titulu čekali pola veka. Jedini trijumf u superbol eri upisali su 1970. godine, a ostaje da vidimo da li mogu da ponove ovaj uspeh.
Ono što će takođe obeležiti novu sezonu jeste Tom Brejdi. Doduše, on je već obeležio ovaj sport, ali u dresu Nju Ingland Patriotsa. Sada, posle 20 godina,Brejdija ćemo gledati u Tampa Bej Bakanirsima.
Zvuči čudno, možda čak i neverovatno, ali je neminovno. Ni to nije sve, Piterson je ostao još godinu dana u Detroitu, Vašington je otpustio Petersona, Gordon je ostao u Sijetlu, Džegsi su otpustili Forneta… Promena je mnogo, a pitanja je još više.
Ono glavno je – Mogu li Čifsi odbraniti titulu šampiona? Ostaje da vidimo, a luda trka kreće već za tri dana. Ko god da je tvoj favorit – imamo spremnu kvotu za tebe!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.