Meridian ti poklanja Sony 4 – uslov već 99% ispunjavaš

Pauza je gotova, kreću najjače fudbalske lige i pravi je trenutak za festival nagrada u režiji Meridiana, i to iz nedelje u nedelju!
Kratko i jasno – Meridian ti poklanja Sony Playstation!
Spemi se za veliki broj nagrada za koje će ti biti potrebno samo ono u čemu si i do sad uživao – u tiketima, počevši „običnih“ do onih sa jakim kvotama i uplatama.
Da bi se kvalifikovao za takmičenje, dovoljno je da imaš tiket sa uplatom od barem 100 RSD i da na njemu budu samo mečevi iz Top 5 liga – čuvenih „Liga Petice“.
Svaka faza ovog velikog takmičenja traje od petka do ponedeljka i donosi 5 nagrada:

• 1. mesto – Sony Playstation 4 (u ovoj fazi takmičenja)

• 2. mesto – bonus 5.000 RSD

• 3. mesto – bonus 3.000 RSD

• 4. i 5. mesto – bonus 1.000 RSD

U svakoj fazi takmičenja minimalni depozit koji je neophodno da uplatite u petak, uoči početka novog ciklusa, je 500 RSD i u konkurenciji ste za osvajanje nagrade.
Ako se još uvek nisi registrovao, ne brini, ništa lakše – kada to završiš dobijaš i 500 dinara bonusa na poklon, za savršeni početak.
Više o detaljima takmičenja saznaj na ovom linku.
Premijer liga, La Liga, a uskoro i Bundesliga i Serija A uz vrhunsku promociju kladionice Meridian – podižu fudbal na viši nivo!

18 Comments

  1. Meridianovi turniri postali su posebno prepoznatljivi deo ponude igracima, koji su vec uveliko navikli ne samo na dobru zabavu, već i na fenomenalne nagrade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.