Pokupi 500 RSD bonusa i kladi se da Zvezda prolazi u nokaut fazu kvalifikacija za LŠ

Pošto je održan žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda je saznala ime svog narednog protivnika.
Crveno-beli su dobili relativno lakšeg rivala i novog-starog protivnika – Omoniju.
Trostruki uzastopni šampion Srbije danas će se za nokaut fazu boriti na Kipar, gde ih dočekuje novi-stari protivnik Omonija.
Mnogi navijači Crvene zvezde su već evocirali uspomene na poslednji duel između ova dva kluba. Ta utakmica je odigrana još davne 2012. godine kada je Crvena zvezda slavila, nakon dramatičnog izvođenja jedanaesteraca.
Današnja utakmica u Nikoziji biće 5. međusobni susret ova dva kluba do sada, a dobra vest je da Zvezda nikada do sada nije poražena od Omonije!
Crvena zvezda nastavlja da niže pobede, kako u Superligi Srbije, tako i u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Puleni Dejana Strankovića su apsolutno neporaženi u dosadašnjem toku domaćeg šampionata i nalaze se u sjajnoj formi.
Podsećamo i da su kuće savladali FK Evropa sa Gibraltara (5:0) i FK Tiranu u Albaniji (1:0).
S druge strane, Omonija je do ovog kola takmičenja stigla savladavši u prvom kolu jermenski Ararat u gostima (1:0). Potom, u drugom kolu, takođe kao gost, savladala je poljsku Legiju (2:0), a na oba ova meča kiparski predstavnik je slavio posle produžetaka.
Verovatnoća da Omonija trijumfuje na ovom meču iznosi 22 odsto. Šansa da Zvezda pobedi iznosi 51 odsto. Dok šansa da do 90. minuta meča rezultat bude nerešen iznosi 27 odsto.
Sve u svemu, čeka nas veoma uzbudljiv meč Omonija – Crvena zvezda kvalifikacije za LŠ koji svi iščekujemo sa velikim nestrpljenjem.
Podržite srpskog šampiona u pohodu ka trećem uzastopnom učešću u Ligi šampiona u kladionici Meridian! Zahvaljujući najboljim kvotama, najvećem izboru igara i specijala, kao i redovno ažuriranim statističkim podacima, Meridian vam u svakom trenutku omogućuje da svoj dobitak i ostvarite!
Na meč između Omonije i Crvene zvezde ne morate se kladiti pre njegovog početka. Pokažite svoje navijačke preferencije i fudbalsko znanje, čak i ako je do kraja utakmice ostalo svega nekoliko minuta! U Meridianu je to apsolutno moguće i dostupno zahvaljujući opciji uživo klađenja.
Dovoljno je da se registrujete u Meridianu i ulazi u svet najboljeg sporstkog klađenja i veličanstvenih dobitaka, bonusa i promocija. Čim otvorite nalog u Meridianu, odmah dobijate bonus dobrodošlice za sportsko klađenje od 500 RSD!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.