Osvoji 500 RSD bonusa i podrži Partizan i TSC u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Nakon kratke pauze u evropskim takmičenjima zbog reprezentativnih obaveza, nastavljaju se kvalifikacije za Ligu Evrope!
Drugim rečima, srpski klubovi nastavljaju svoj pohod ka evropskoj jeseni i plasmanu u drugo po redu najjače takmičenje u Evropi.
Srbija ima tri predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope: Vojvodina, Partizan i TSC Bačka Topola. Crno-beli i TSC su već odigrali mečeve prvog kola kvalifikacija i plasirali se u dalju rundu takmičenja. Vojvodina, kao što je poznato, svoje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope počinje od 3. kola.
Dakle, na redu je drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, gde će nastupati vicešampion Srbije – Partizan i tim koji je prošle sezone postao novi superligaš – TSC Bačka Topola.
“Parni valjak” je u prvom kolu kod kuće minimalnim rezultatom savladao letonski RFS (1:0). Žreb u Nionu je odlučio da će se Partizan u drugom kolu kvalifikacija sastati sa moldavskim Sfintulom George.
S druge strane, TSC je u prvom kolu kvalifikacija za LE uspeo kao gost da savlada moldavski Petrokub rezultatom 2:0 i time probio led u evropskim takmičenjima. Fudbaleri Bačke Topole u 2. kolu kvalifikacija, kao nepovlašćeni klub, dočekuju težeg protivnika – rumunski FCSB (bivša Steaua).
Obe utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojima učestvuju Partizan i TSC, igraju se na jedan dobijeni meč. Revanša, dakle, nema. To znači da će pobednik biti poznat nakon 90. minuta igre, odnosno nakon produžetaka ili penala.
Partizan i TSC ni najmanje neće imati jednostavan zadatak.
Podržite naše predstavnike u Ligi Evrope i pokažite svoje fudbalsko znanje i navijačke preferencije u kladionici Meridian. Ukoliko ste dovoljono hrabri, već sada možete prognozirati i narednog osvajača Lige Evrope!
Meridian vam, zahvaljujući najboljim i najpovoljnijim kvotama, kao i bogatoj sportskoj ponudi i specijalima, ali i redovno ažuriranim statističkim podacima, pomaže da svoj dobitak i ostvarite.
Sve što je dovoljno jeste da se registrujete u Meridianu i ući ćete u veličanstveni svet neverovatne sportske zabave i brojnih bonusa i promocija! Momentom registracije, automatski dobijate i bonus dobrodošlice za sportsko klađenje u iznosu od 500 RSD.
Obratite pažnju na to koji tim je u boljoj formi, kakvo je stanje sa povređenim igračima, a možete i da ispratite sve prethodne rezultate klubova na koje ste se kladili. U Ligi Evrope svaki detalj je bitan i presudan i može vam pomoći da znatno unovčite svoj tiket!
Ujedno, u Meridianu svoje opklade ne morate stavljati pre početka meča. Naprotiv. Meridian vam ostavlja mogućnost da se na mečeve Lige Evropa kladite u bilo kom trenutku, čak i ako je do kraja utakmice ostalo svega nekoliko minuta! To vam je dostupno uz opciju uživo klađenja.

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.