Tip dana: Real Sosijedad – Real Madrid: “Kralj” iz Baskije kreće u odbranu trona!

Poslednji meč drugog kola španske La Lige se igra u Baskiji gde će fudbaleri Real Sosijedada dočekati Real Madrid.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Real Sosijedad: Cilj je plasman u evropska takmičenja!

Kada se sve sabere i oduzme, treba konstatovati da svi navijači Sosijedada imaju razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera u prošloj sezoni.
Zanimljivo je da su u jednom delu šampionata fudbaleri Real Sosijedada bili najprijatnije iznenađenje u La Ligi, pošto su bili na trećem mestu na tabeli koje donosi plasman u Ligu šampiona, ali je nekako sve nizbrdo krenulo po tim sa “Anoete” posle pauze zbog koronavirusa.
Naime, Sosijedad je igrao zaista katastrofalno u nastavku šampionata, i sigurno je da mogu da budu srećni što su uopšte i stigli do plasmana u Ligu Evrope, pošto su na kraju imali isti broj bodova kao i sedmoplasirana Granada, koja će morati u kvalifikacije za ulazak u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.
Kada je ova sezona u pitanju, Sosijedad je u prvom kolu remizirao na gostovanju kod Valjadolida što i nije toliko dobar rezultat ako uzmemo u obzir koliko dobro ova ekipa ume da odigra na strani. Međutim, treba istaći da ekipa sa “Anoete” nije blistala na tom meču pa je sigurno da mogu da budu zadovoljni i sa jednim osvojenim bodom.
Ovoga puta ih očekuje dosta teži zadatak pošto im u goste dolazi aktuelni šampion – Real Madrid.

Real Madrid: Prioritet je Liga šampiona!

Fudbaleri Reala su prošle sezone konačno došli do šampionske titule u španskoj La Ligi, iako sve nije krenulo baš najbolje.
Naime, izabranici Zinedina Zidana su imali dosta problema u prvom delu sezone, ali je “kralj” zaigrao najbolje, onda kada je to najporebnije, pošto su u nastavku šampionata koji je prekinut zbog pandemije koronavirusa, u jedanaest odigranih mečeva ostvarili čak deset trijumfa, uz remi u poslednjem kolu protiv Leganesa, kada je već sve bilo rešeno.
Zanimljivo je da je Leganesu pobega u tom duelu donosila opstanak u društvu najboljih, ali su Madriđani ipak odigrali dosta dobro i uspeli da isčupaju bod, što znači da u nastavku šampionata nisu doživeli nijedan poraz.
Nažalost, izabranici Zinedina Zidana nisu uspeli da prođu Mančester Siti u osmini finala Lige šampiona, iako su pružili poprilično dobru partiju u revanš meču.
U poslednjem pripremnom duelu pred početak šampionata, Madriđani su deklasirali nimalo naivan Hetafe, a taj duel je završen rezultatom 6:0, što nam je zapravo najbolje pokazao da se fudbaleri Reala nalaze u sjajnoj formi, i svakako da su favoriti na ovom duelu.

Naš predlog

Po tradiciji nam mečevi između ove dve ekipe donose dosta uzbuđenja. U poslednjem duelu koji je odigrao u Baskiji je Real slavio uz dosta muke, a taj duel je završen rezultatom 1:2. Ono što je nekako sigurno kada su dueli između ova dva tima u pitanju je veliki broj golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76. Kada se sve sabere i oduzme, treba istaći da su ipak gosti veliki favoriti na ovom duelu pošto Sosijedad ne može da računa na veliki broj standardnih fudbalera, pa vam zbog toga predlažemo da probate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.