Najjači tiket proteklog kladioničarskog vikenda doneo isplatu od milion i po

Uplatno mesto kladionice Meridian nedavno je svedočilo pravoj doktorskoj disertaciji na temu poverenja u timove Lige petice, ali i hrabrosti. Ovoga puta akteri su bili „Karamele“ i „Žuta podmornica“ – Viljareal i Everton, i verni Meridianov igrač na uplatnom mestu koji nije sumnjao da ovaj dvojac može do vikend pobeda.
Ovaj tiket je imao samo dva para, gde su klubovi sa ozbiljnom tradicijom u Premijer Ligi, odnosno Primeri, bili relativni favoriti u dvobojima za prve pobede kod kuće u novoj sezonu. Obe ekipe su do trijumfa došle nakon preokreta, jer su prvi do pogotka u oba meča došli gosti.
Izabranici Karla Anćelotija su relativno brzo, već posle pola sata igre u prvom poluvremenu poravnali rezultat, a na odmor otišli sa prednošću od 2:1, pa je opklada na kec, to jest pobedu Evertona protiv WBA, odigrana na uživo klađenju već tada mirisala na dobitnu, dok je nešto više drame viđeno na „Madrigalu“, jer je prvi gol pao tek u 50. minutu, i to za gosta, ali su Moreno i Alkaser sprečili iznenađenje i režirali ozbiljan dobitak na tiketu kladionice Meridian.
Veliko bravo za cara, jer samo pravi kladioničari znaju kolika je hrabrost potrebna za ovako nešto. Stvarno kapa dole!
Definitivno jedan od najslađih isplata na tiketu koji ćete videti ovih dana!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.