Ekipa koja se ne otpisuje – Ako veruješ u Denver i Jokića tipuj uz 1.000 RSD BONUSA

Vrhunska ponuda kladionice Meridian stiže – za sve ljubitelje košarke i sportkog klađenja danas te, uoči 5. utakmice finala Zapadne konferencije između Denvera i LA Lejkersa očekuje fantastičan poklon!
Da podržiš Nikolu Jokića i društvo u borbi za NBA finale, registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i bez ikakvih uslova preuzmi čak 1.000 dinara za online klađenje.
Denver je na čelu sa srpskim košarkašem pokazao da može da igra sa moćnim Lejkersom i nema razloga da ne verujemo u još jednu pobedu Negetsa.
Vrela atmosfera na parketu unosi dodatno uzbuđenje na svakom meču. Dvajt Hauard ne bira sredstva da izbaci iz ritma srpskog asa. Uz Haurada, i ostali centri “Jezeraša” na sve načine pokušavaju da zaustave najboljeg igrača Denvera.
Međutim, Nikola Jokić je još posle treće utakmice, a prve pobede Denvera, izjavio da ne obraća pažnju na provokacije, te da če će bez obzira na sve, biti istrajan i da će igrati “svoju” košarku.
Mnogo puta smo do sada isticali da Denver ne treba otpisati, pa čak ni protiv Lejkersa. To nam portvrđuje i činjenica da su Negetsi prva NBA ekipa koja je u istoj sezoni dva puta preokrenula plej-of seriju pošto je gubila 3:1 (prva runda protiv Jute, druga protiv Los Anđeles Klipersa).
Ovo nam ostavlja prostor da verujemo da je sa ekipom u kojoj igra Srbin – gotovo sve moguće!
Još jedna sjajna vest, posebno za “noćne ptice” koje će i noćas biti aktivne – svoje opklade ne morate da stavite pre početka meča. Naprotiv, Meridian vam daje mogućnost da svog favorita podržite čak i ako je do kraja meča ostalo svega nekoliko minuta.
To je moguće i dostupno zahvaljujući opciji uživo klađenja u Meridianu, a jedini uslov za to je da imate otvoren nalog na meridianbet.rs.
Takođe, ako ste dobar poznavalac NBA prilika, onda vas savetujemo da okušate sreću i predvidite osvajača NBA lige za sezonu 2019/20.
Meridian – kuća najboljih kvota i najvećih bonusa.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.