Tip dana: Inter – Fiorentina: “Neroazuri” započinju operaciju zvanu “Skudeto”!

Ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Intera i Fiorentine.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Primarni cilj je “Skudeto”!

Antonio Konte je prošlog leta stigao u Inter, i čelni ljudi kluba nisu od njega očekivali napad na “Skudeto” u prvoj sezoni, ali bi on već u drugoj morao da bude prioritet. Treba reći da su “neroazuri” dosta dobro započeli prošli šampionat i sve do prvih desetak kola bili na liderskoj poziciji na tabeli ali je onda usledio neshvatljivi pad u igri izabranika Antonija Kontea.
To se nekako poklopilo i sa ispadanjem iz Lige šampiona, iako je Inter imao sve u svojim rukama, ali su u odlučujućem meču na svom terenu poraženi od Barselona, koja je na tom duelu nastupila sa drugim timom.
Ekipa iz Milana je takmičenje nastavila u Ligi Evrope gde su stigli do samog finala u kom su nažalost poraženi od Sevilje sa 3:2, u jednom zaista spektakularnom duelu.
Na kraju šampionata, “neroazuri” su zauzeli drugo mesto na tabeli što im je donelo direktan plasman u Ligu šampiona, a zanimljivo je da su imali samo bod manjka u odnosu na Juventus, ali je “stara dama” doživela dva poraza u poslednja dva kola kada je već bilo jasno da su došli do nove šampionske titule.
Antonio Konte je odlučio da se u letnjem prelaznom roku fokusira na neke iskusne i provere fudbalere, pa su u Milano stigli Aleksandar Kolarov i Arturo Vidal, dok su klub napustili Dijego Godin koji je prešao u Kaljari, ali i starosedeoc Antonio Kandreva koji je potpisao za Sampdoriju.

Fiorentina: “Ljubičasti” moraju bolje u odnosu na prošlu sezonu!

Kada se sve sabere i oduzme, slobodno možemo govoriti o tome da su fudbaleri Fiorentine jedno od najvećih razočarenja u prošlogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Naime, ne treba zaboraviti da je ovaj klub pre početka prošle sezone kupio milijarder Roko Komiso koji je najavio napad na Ligu šampiona, ali nažalost “ljubičasti” ne samo da nisu uspeli da dođu do plasmana u elitno takmičenje, već se nijednog trenutka nisu ozbiljnije umešali ni u borbu za Ligu Evrope, pošto su veći deo šampionata proveli u donjem delu tabele.
Na kraju su izabranici Đuzepea Jakinija sezonu završili na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, a utisak je da je Fiorentina sa boljim partijama započela nakon pauze zbog koronavirusa.
U prvom kolu novog šampionata, “ljubičasti” su slavili na “Artemio Frankiju” protiv Torina, a taj duel je završen rezultatom 1:0. Jedini gol je delo Kastrovilija, od koga se očekuje da bude jedan od glavnih fudbalera “viole” na sredini terena, koja je dodatno pojačana dolascima dva iskusna “vuka”, Đakoma Bonaventure i Borhe Valera.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu između Intera i Fiorentine na “Đuzepe Meaci” nije bilo golova.

Naš predlog

Inter ove godine ima samo jedan cilj, a to je Skudeto. U ekipu je stiglo nekoliko izuzetno kvalitetnih fudbalera, a tu pre svih mislimo na Artura Vidala i Aleksandra Kolarova, koji bi svojim iskustvom trebali da doprinesu tome da “neroazuri” konačno dođu do “Skudeta”. Što se tiče Fiorentine, sačuvana je okosnica ekipe, pa možemo od “ljubičastih” očekivati daleko bolje partije nego prošle sezone. Ipak, prednost u ovom duelu dajemo domaćinu pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Mišljenja smo i da bi ovo morao da bude jedan i te kako efikasan duel, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.