Tip dana: Fiorentina – Sampdorija: “Ljubičasti” protiv čete Klaudija Ranijerija! Ko će do trijumfa?

Ovog vikenda su na programu mečevi trećeg kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Fiorentine i Sampdorije.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Fiorentina: Cilj je Liga Evrope!

U prvom kolu novog šampionata, “ljubičasti” su slavili na “Artemio Frankiju” protiv Torina, a taj duel je završen rezultatom 1:0. Jedini gol je delo Kastrovilija, od koga se očekuje da bude jedan od glavnih fudbalera “viole” na sredini terena, koja je dodatno pojačana dolascima dva iskusna “vuka”, Đakoma Bonaventure i Borhe Valera. U drugom kolu su izabranici Đuzepea Jakinija odigrali još jedan fenomenalan meč, ali su nažalost doživeli poraz na gostovanju kod Intera, iako su sve do 87. minuta utakmice vodili sa 3:2. Onda su dozvolili sebi da im “neroazuri” za samo tri minuta postignu dva gola i nanesu prvi poraz u šampionatu, mada, sigurno je da svi navijači “viole” imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju početak novog šampionata.
Inače, slobodno možemo govoriti o tome da su fudbaleri Fiorentine jedno od najvećih razočarenja u prošlogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Naime, ne treba zaboraviti da je ovaj klub pre početka prošle sezone kupio milijarder Roko Komiso koji je najavio napad na Ligu šampiona, ali nažalost “ljubičasti” ne samo da nisu uspeli da dođu do plasmana u elitno takmičenje, već se nijednog trenutka nisu ozbiljnije umešali ni u borbu za Ligu Evrope, pošto su veći deo šampionata proveli u donjem delu tabele, a na kraju su završili na desetom mestu, što je bilo donekle podnošljivo.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu između Fiorentine i Sampdorije, “ljubičasti” su u sred Đenove slavili sa 1:5.

Sampdorija: Loš početak Đenovljana!

Mnogo smo više očekivali od Sampdorije na početku novog šampionata, pošto se Đenovljani posle dva odigrana kola nalaze na 18. mestu na tabeli i do sada nisu osvojili niti jedan bod.
Naime, u prvom kolu su izabranici Klaudija Ranijerija glatko poraženi na gostovanju kod Juventusa, a taj duel je završen rezultatom 3:0. Naravno da se od Đenovljana nije mnogo više ni očekivalo na tom susretu, ali ono što je usledilo u prošlom kolu je dobrano zabrinulo sve navijače ovog tima.
Sampdoriji je u goste došao Benevento koji je prošle sezone igrao u Seriji B, i svakako da su Đenovljani poneli ulogu favorita na tom duelu. Ipak, iako su izabranici Klaudija Ranijerija vodili sa 2:0 na tom susretu, na kraju je povratnik u Seriju A uspeo da u potpunosti preokrene taj susret, pošto su dali tri gola, i odneli kući veoma važne bodove.
Ako se vratimo na prošlu sezonu, sigurno se svi sećamo da je Sampa pružala katastrofalne partije na startu šampionata, zbog čega je između ostalog i dobio otkaz Euzebio Di Frančesko, a na njegovo mesto je tada seo legendarni Klaudio Ranijeri, koji je preporodio Sampu, koja je na kraju sezone završila na 15. mestu uz čak sedam bodova viška u odnosu na ekipu koja je napustila najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Inače, na prošlom gostovanju kod Fiorentine, Sampdorija je poražena sa 2:1.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, na mečevima između Fiorentine i Sampdorije uglavnom ima dosta golova. Mišljenja smo da će to slučaj biti i sada zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73. Kada se sve sabere i oduzme, deluje da je ipak “viola” favorit na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76. Za kraj, sigurno je da se ni Sampa neće braniti na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.