Tip dana: Lids – Mančester Siti: Sjajni Lids dočekuje ranjene “građane”!

U subotu je na programu čak četiri meča u okviru četvrtog kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta pripremili verovatno i najinteresantniji susret u kom će Lids na svom terenu dočekati Mančester Siti.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Lids: Sjajan početak sezone!

Fudbaleri Lidsa su konačno prošle sezone posle šesnaest godina uspeli da se vrate u Premijer ligu, što je bio povod za veliko slavlje navijača ove ekipe, koju sa klupe predvodi legendarni Marselo Bjelsa, ekscentrični argentinski stručnjak za kog neki smatraju da je genije, dok drugi tvrde da je “ludak”. Upravo mu je ovo drugo i nadimak, a deluje da njegovi izabranici u prvih nekoliko kola i igraju mečeve u skladu sa njegovim nadimkom.
Naime, Lids je u prvom kolu u jednom spektakularnom susretu doživeo poraz na gostovanju kod Liverpula, ali daleko od toga da su se obrukali na tom susretu, pošto je na kraju bilo 4:3.
Ono što je posebno interesantno je da je novajlija u ligi i u sledećem meču odigrao duel sa sedam golova, pošto su ovoga puta na svom terenu slavili protiv Fulama sa 4:3.
Najzad, u prošlom kolu su izabranici Marsela Bjelse slavili na gostovanju kod Šefilda, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je jasan pokazatelj da ova ekipa igra podjednako dobro u gostima i na svom terenu, što je uostalom bio slučaj prošle sezone kada su na jedan zaista dominantan način ušli u najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu u Premijer ligi između Lidsa i Mančester Sitija koji je odigran još 2003. godine su slavili popularni “belci” sa 2:1.

Mančester Siti: Težak poraz od Lestera!

Liverpul je prošle sezone prekinuo dominaciju Mančester Sitija u engleskom fudbalu, i sigurno je da će “građani” ovog puta učiniti sve da ponovo dođu do šampionske titule, iako to neće biti nimalo lak zadatak, obzirom na brutalnu konkurenciju u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala.
Podsećamo vas da su “građani” prošle sezone imali velike ambicije i u Ligi šampiona, gde su nažalost eliminisani od Liona u četvrtfinalu, i to mimo svih očekivanja, pošto se od Mančester Sitija očekivao dobar plasman, pogotovu nakon što su u osmini finala eliminisali Real Madrid.
Bilo kako bilo, pored trofeja u Premijer ligi, sigurno je da će izabranici Pepa Gvardiole ciljati i na što bolji plasman u Ligi šampiona, a ako je suditi po startu Premijer lige, “građanima” se ne piše dobro ove sezone.
Naime, u prvom kolu je Mančester Siti bez većih problema savladao Vulverhempton sa 1:3 na gostovanju, ali su onda izabranici Pepa Gvardiole doživeli pravu blamažu na svom terenu pošto su poraženi od Lestera sa 2:5, što je svakako jedan od najubedljivijih poraza Sitija u poslednjih nekoliko sezona.
Veliki problem za Pepa Gvardiolu će sasvim sigurno predstavljati odsustvo dva najbolja napadača Aguera i Žezusa, što se najbolje videlo u tom duelu protiv Lestera.

Naš predlog

Po svemu sudeći nas očekuje još jedan fantastičan duel. Pre svega, toplo vam preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda na ovom duelu jer je zaista diskutabilno ko će do trijumfa, i zbog toga vam predlažemo da se fokusirate na golove, kojih bi prosto moralo da bude na ovom susretu. Možda i najbolje govori podatak da je Lids do sada postigao čak osam golova a primio sedam, dok su “građani” dali tri gola manje, ali su primili jedan gol manje od svojih rivala na ovom susretu. Zbog svega toga vam predlažemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89. Takođe, treba zaista očekivati da i jedni i drugi postignu makar po jedan gol na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.
Za kraj, treba reći da je Lids do sada oduševio sve ljubitelje engleskog fudbala, i sigurno je da nisu bez šansi na ovom susretu pogotovu što im u goste dolazi ekipa koja ima dosta problema sa povređenim fudbalerima. Zbog toga vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.