Isprati finale Rolan Garosa uz 1.000 RSD bonusa za klađenje

Tradicija kaže da Rafael Nadal osvaja Rolan Garos, ali su zato Srbi tu da tu tradiciju prekinu!
Može li Novak Đoković do 18. Grend slem trofeja u karijeri? Naravno da može! Neće biti lako, ali kada se na terenu nađu dve sportske veličine poput Nadala I Novaka – sve je moguće. U takvim mečevima rezultat ne može da se predvidi.
Ukoliko I ti veruješ da će prvi reket sveta danas podići trofej Rolan Garosa, drugi put u karijeri, imamo sjajnu vest –KLIKOM OVDE odmah preuzmi 1.000 RSD I kladi se na ime osvajača prestižnog turnira na šljaci.
Rolan Garos je jedini grend slem turnir gde se u odlučujućem petom setu ne igra tajbrejk već na razliku. Upravo zbog toga često u finalu gledamo maratonske mečeve.
A da li će nam jedan takav prirediti Novak I Nadal?
Kako god bilo, nadamo se da će konačan rezultat biti na strani srpskog asa.
“Bik sa Maljorke” je furiozno zapoečeo Rolan Garos, a u polufinale se bukvalno prošetao, pošto je ubedljivim rezultatom savladao mladog Italijana Janika Sinera. To je inače bio Rafin 100. meč na Rolan Garosu i ukupno 98. pobeda! Neverovatno, zar ne?
Da je Nadal neprikosnoveni „kralj šljake“ govori i podatak da će se danas boriti za svoju 13. titulu u Parizu!
Ipak, ako se po jutru dan poznaje, od srpskog asa možemo očekivati mnogo. A nema sumnje da se svi nadamo najboljem – 18. Grend slemu u karijeri I drugom trijumfu na prestižnom turniru u Parizu.
Iako se namučio u osmini finala, svi dobro znamo da Noleta nikada ne treba otpisivati, a posebno kada preko puta ima najjače tenisere današnjice.
I zato, ako mislite da u ovom finalu postoji favorit – varate se.
Uživajte u novom teniskom spektaklu koji možete pratiti i uživo na sajtu meridianbet.rs, a u ponudi su i najjače kvote, specijali i bonusi koje ne treba da propustite.
Idemo Nole, hrabro do titule!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.