Tip dana: Nemačka – Švajcarska: Švajcarci šopinguju u Nemačkoj, za fudbalere nema akcijskog popusta!

U utorak su na programu novi mečevi u okviru Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nemačke i Švajcarske.
Duel između ove dve sjajne selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Nemačka: Očekivali smo više!

Malo ko je očekivao da Nemačka posle dva odigrana kola u Ligi nacija neće imati nijedan trijumf. Naime, “panceri” su u prvom kolu remizirali na svom terenu protiv Španije, kada je bilo 1:1, a ono što je veoma zanimljivo je da su izjednačujući pogodak na tom meču primili u šestom mnutu sudijske nadoknade. Ni u drugom kolu se izabranici Joakima Leva nisu proslavili pošto su na gostovanju kod Švajcaraca takođe remizirali, a ponovo je rezultat bio 1:1. Čak, ne treba igubiti iz vida i da je domaćin imao zrelije prilike na tom susretu, ali nažalost lopta nije htela u gol.
Najzad, u prošlom kolu Lige nacija “panceri” su došli do svoje prve pobede i to pošto su na gostovanju kod Ukrajine slavili sa 1:2. Strelci na tom meču su bili Ginter i Gorecka, dok je jedini gol za izabranike Andreja Ševčenka postigao sjajni Malinovski.
Inače, Nemci su bez većih problema stigli do plasmana na Evropsko prvenstvo na kom će sasvim sigurno biti jedni od favorita. Uostalom, selektor “pancera” je nakon senzacionalne eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Rusiji pre dve godine, obećao da će Nemačka osvojiti Evropsko prvenstvo, koje je prvobitno trebalo da se odigra ove godine, ali je zbog poznate situacije sa koronavirusom pomereno za sledeću.
Kada je prošla sezona Lige nacija u pitanju, Nemci se nisu proslavili pošto su završili na poslednjem mestu u grupi sa samo dva osvojena boda, pa svakako da žele da ostvare novu pobedu kako bi bili u igri za prvo mesto na tabeli.

Švajcarska: “Sajdžije” još uvek bez trijumfa!

Još na prvi pogled kada su grupe za novu sezonu Lige nacija u pitanju je bilo jasno da će Švajcarska teško moći da uradi nešto ozbiljinje. Naime, “sajdžije” su u grupi sa Španijom i Nemačkom koji su bez ikakve sumnje veliki favoriti, dok se očekuje da se Švajcarska i Ukrajina bore za to treće mesto i opstanak u prvoj diviziji novoformiranog takmičenja.
Očekivano ili ne, uglavnom Švajcarci još uvek ne znaju za trijumf u Ligi nacija ove sezone, pošto su na tri odigrana meča ostvarili samo jedan remi i doživeli dva poraza.
Prvo su izabranici Vladimira Petkovića doživeli poraz na gostovanju kod Ukrajine kada je bilo 2:1, da bi nakon toga na svom terenu odigrali jedan dobar meč i remizirali protiv Nemaca koji su svakako bili favoriti na tom duelu. U prošlom kolu su “sajdžije” poražene i na gostovanju kod Španije, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, ne treba zaboraviti da su se “sajdžije” plasirale na Evropsko prvenstvo i to pošto su zauzele prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Dansku.
U prošlom izdanju Lige nacija su Švajcarci stigli do same završnice, a u polufinalu su eliminisani od Portugala, kada je bilo 3:1, a ono što je veoma zanimljivo je da je Ronaldo postigao sva tri gola na tom susretu.

Naš predlog

Nemci prosto moraju da idu na trijumf u ovom susretu i mišljenja smo da će do njega i doći, pošto se ni Švajcarci nisu proslavili u dosadašnjem toku Lige nacija. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Treba očekivati da ovo bude i jedan susret sa dosta golova zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.