Uplati tiket u Meridianu i osvoji MacBook i Playstation, uz gomilu bonusa za klađenje bez uslova

Reprezentacije su obeležile prethodnu sedmicu na tiketima, vrhunski sport je u punom jeku, a kladionica Meridian ima 1000 dinara bonusa bez uslova na poklon svim svojim igračima. Ali to ni blizu nije sve.
O čemu je zapravo reč?
Osvoji “mašinu” koju ima najveća svetska elita – pogodi najveću kvotu na tiketu u kladionici Meridian u periodu od 16. oktobra do 16. novembra i tvoj je najbolji laptop na svetu – MacBook.
Pravo učešća ima svaki tiket uplaćen u Meridianu na kome se nalazi barem četiri para klađenja na sport, uz uplatu od barem 100 dinara. Potrebno je da ukupno deponuješ 1500 dinara na svoj nalog za online klađenje u Meridianu tokom trajanja takmičenja.
Po ceni USB Flash memorije od 32GB dobijaš najjači laptop ikada – to može samo Meridian.
A šta tek reći za „utešnu nagradu“ – drugoplasiranog igrača čeka Playstation 4, a u igri si i za gomilu bonusa za klađenje!
1.MESTO – MacBook
2.MESTO – Playstation 4
3.MESTO – bonus 7.000 RSD
4.MESTO – bonus 5.000 RSD
5.MESTO – bonus 3.000 RSD
Sva pravila takmičenja pronađiovde.

11 Comments

  1. Ovaj laptop mi je dugo zelja,Mac BOOK je apsolutni vrh u kvalitetu,ne mogu da verujem da je moguce osvojiti ga kroz kladjenje… Meridian je uvek u pravo vreme i na pravom mestu sa ponudom sjajnih bonusa i nagrada koje se ne propustaju!Sa MERIDIANOM do POBEDE onih za koje navijamo!!!!
    A ni utesne nagrade nisu za bacanje!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.