Nema pravila, dok traje magija – Jedinstveni bonusi vas čekaju na jednom mestu

Najelitniji i najkvalitetniji fudbal u Evropi ponovo je sa nama! Juče je odigrano osam utakmica, prvog kola grupne faze Lige šampiona, a nakon uvodnog dana nova sezona nam donosi još dosta fudbalske čarolije.
Danas na scenu stupaju učesnici iz grupa A, B, C i D – tim povodom sportska kladionica Meridian odlučila je da sve nove igrače časti sa 1.000 dinara bonusa za online i uživo klađenje.
Bonus možete preuzeti odmah OVDE, neophodno je samo da se registrujete.
A šta nas sve očekuje ove srede?
Salcburg dočekuje Milana Nikolića i Lokomotivu, dok Real Madridu predstoji duel sa ukrajinskim Šahtjorom. Aleksandar Kolarov i Inter sastaju se sa Borusijom Menhe ngladbahom.
Aktuelni šampion Premijer Lige, Liverpul, putuje u Holandiju na okršaj sa Ajaksom. Debitant u LŠ, norveški Midjiland, dočekuje Atalantu koja ove sezone drugi put zaredom učestvuje u LŠ. Čeka nas grčko-francuski derbi između Olimpijakosa i Marseja.
Meč koji će biti jedan od gledanijih jeste između Mančester Sitija i Porta. “Građani” ove sezone učestvuju deseti put zaredom u LŠ.
Porto je prvi i jedini put osvojio LŠ pre 16 godina, kada je portugalski klub, tada predvođen Murinjom, savladao francuski Monako. Dva puta su se do sada sastali Mančester Siti i Porto, i to u šesnaestini finala Lige Evrope u sezoni 2011/12. U oba meča, klub iz Engleske je izvojevao pobedu (1:2, 4:0). Zato i ne čudi da je Siti definitivno favorit u ovom duelu.
Još jedna utakmica drugog dana prvog kola biće izuzetno praćena. Govorimo o meču između aktuelnog branioca titule LŠ, Bajerna iz Minhena i Atletika iz Madrida.
Veliku seriju pobeda Bavaraca uspeo je ove sezone u Bundesligi da zaustavi Hofenhajm. Atletiku će ovo biti osma sezona zaredom kako nastupa u LŠ. Tri puta je Atletiko Madrid osvajao Ligu Evrope i isto toliko puta bio vicešampion Lige šampiona.
Do sada su se Bajern i Atletiko sastali 6 puta, a prvi susret im je bio u finalu Kupa evropskih šampiona 1974. godine. Nemci su tada slavili rezultatom 4:0. Poslednji put ekipe su se sastale u grupnoj fazi Lige šampiona pre 4 godine, kada je Bajern odneo minimalnu pobedu (1:0). Bajern je svakako favorit na ovom meču.
Kao što možemo da vidimo, nova sezona Lige šampiona 2020/21 već na početku će biti veoma uzbudljiva, a možemo tek da zamislimo šta nas sve čeka do kraja!
Budite deo spektakla kakva je Liga šampiona i pokažite svoje navijačke preferencije i poznavanje vrsnog evropskog fudbala u kladionici Meridian!
Kompletnu sportsku ponudu pogledajte OVDE.

16 Comments

  1. Bice to sezona za pamcenje a jos vise i lepse obelezena uz bonuse Meridiana koje treba iskoristiti….Uz Ligu sampiona i Liga SAMPIONSKIH BONUSA!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.