Tip dana: Bajern Minhen – Atletiko Madrid: Imaju li “jorgandžije” rešenje za mašineriju iz Minhena!

U sredu se nastavljaju mečevi prvog kola grupne faze Lige šampiona, a ovoga puta smo za vas analizirali verovatno i najinteresantniji duel, pošto će aktuelni šampion Bajern Minhen na svom terenu dočekati ekipu Atletiko Madrida.
Duel između ova dva vrhunska tima je zakazan za 21 čas.

Bajern Minhen: Prošla sezona je bila fantastična!

Fudbaleri Bajerna su i ovu sezonu ušli na najbolji mogući način, iako su u prva četiri kola Bundeslige doživeli jedan poraz, koji nije bio nimalo prijatan, pošto su ubedljivo poraženi na gostovanju kod Hofenhajma, a taj duel je završen rezultatom 4:1.
Ipak, i pored toga se Bavarci nalaze na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na vodeći Lajpcig. U prošlom kolu su izabranici trenera Flika ostvarili ubedljivu pobedu na gostovanju kod Bilefelda, a ne treba naravno zaboraviti ni trijumf Bajerna u prvom kolu kada su na svom terenu deklasirali Šalke sa 8:0.
Inače, Bavarci godinama unazad bez većih problema dolaze do titule šampiona u Bundesligi, izabranici Hansa Flika su došli i do trofeja u nemačkom Kupu, a kruna sezone je bio trofej u Ligi šampiona, do kog su fudbaleri Bajerna došli potpuno zasluženo.
Ono što se desilo u četvrtfinalu tog takmičenja će se verovatno prepričavati narednih nekoliko godina, možda čak i decenija. Naime, Bajern je slavio nad Barselonom i to neverovatnim rezultatom 2:8, što sasvim sigurno niko nije mogao ni da pretpostavi. Međutim, zaista treba biti realan pa reći da su Bavarci mogli bez problema da postignu i još koji gol na tom susretu pošto je Barselona pored mašinerije iz Minhena delovala poput neke nižerazredne ekipe.
U polufinalu su izabranici Hansija Flika odigrali još jedan sjajan meč i bez većih problema savladali Lion, dok su u finalu bili bolji od PSŽ-a i došli do trofeja u najkvalitetnijiem evropskom klupskom takmičenju.

Atletiko Madrid: Cilj je prolazak u nokaut fazu!

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da svi navijači Atletiko Madrida imaju razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera na startu šampionata.
Naime, izabranici Čola Simeonea još uvek ne znaju za poraz u La Ligi, a do sada su na četiri odigrana meča ostvarili dva trijumfa i dva remija. U prvom kolu su “jorgandžije” odigrali jedan spektakularan duel na svom terenu protiv Granade u kom su deklasirali učesnika Liga Evrope sa više nego ubedljivih 6:1. Nakon toga su usledile dve karakteristične partije Atletika, pošto je ekipa sa “Vanda Metropolitana” vezala dva remija, a oba puta nije bilo golova. Prvo su “jorgandžije” podelile bodove na gostovanju kod Ueske, a onda i na svom terenu sa Viljarealom.
Najzad, u prošlom kolu je Atletiko ponovo odigrao jedan poprilično dobar susret u kom su bez većih problema slavili na jednom izuzetno teškom gostovanju kod Selte, a na kraju je bilo 0:2.
Ponovo se u listu strelaca upisao Luis Suarez koji sasvim sigurno predstavlja jedno od najvećih pojačanja u poslednjh nekoliko godina kada je Atletiko u pitanju, a ono što može da raduje sve navijače Madriđana je da se sada već bivši fudbaler Barselone nalazi u sjajnoj formi, što je i pokazao u poslednjem duelu svoje ekipe.
Ako se osvrnemo na prošlu sezonu, sigurno se svi sećamo da su Madriđani katastrofalno započeli šampionat, ali su posle pauze zbog koronavirusa zaigrali sjajno i potpuno zasluženo došli do trećeg mesta i izborili novi plasman u Ligu šampiona, gde su prošle sezone dogurali do četvrtfinale, u kom su zaustavljeni, pošto je Lajpcig bio bolji i slavio sa 1:2.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da je ipak domaćin veliki favorit u ovom susretu, iako će izabranici Čola Simeonea učiniti sve da umrtve ovaj meč. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Ne treba ovde očekivati previše golova jer je poznato kako jorgandžije igraju na gostovanjima, a ipak, teško je očekivati da Bajern doživi poraz na ovom susretu, pa vam savetujemo da probate sa kombinacijom 1X&2-3 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.