Tip dana: Hofenhajm – Crvena Zvezda: Zvezdin trenutak istine, Nemci nisu bauk!

U četvrtak je izuzetno dobra ponuda za klađenje, pošto, između ostalog počinje i grupna faza u Ligi Evrope, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Hofenhajma i Crvene Zvezde.
Meč između ove dve ekipe je na programu u 21 čas.

Hofenhajm: Sjajan start u Bundesligi, ali onda dva vezana poraza!

Fudbaleri Hofenhajma su pružali dosta dobre partije u prošlom šampionatu što im je između ostalog i donelo plasman u Ligu Evrope, iako se mora priznati da je primarni cilj bio ulazak u Ligu šampiona, ali je ipak veliko pitanje koliko je to realno u ovom trenutku, pošto je konkurencija u nemačkom fudbalu sve jača, iz godine u godinu.
Bilo kako bilo, utisak je da su izabranici Sebastijana Henesa dosta dobro prošli na žrebu za Ligu Evrope, i sigurno je da su favoriti u grupi, gde se pored njih još nalaze Liberec, Gent i Crvena Zvezda koju i dočekuju u ovom kolu na svom terenu.
Kada je u pitanju nova sezona u Bundesligi, ova simpatična ekipa je fantastično startovala pošto su u prva dva kola ostvarili dva trijumfa, ali su onda doživeli dva vezana trijumfa. Krenimo redom, u prvom kolu su izabranici trenera Henesa ostvarili trijumf na teškom gostovanju kod Kelna u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 2:3. Nakon toga je Hofenhajm odigrao jedan od najboljih mečeva u poslednjih nekoliko sezona, pošto su na svom terenu sa 4:1 deklasirali aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Bajerna iz Minhena.
Kada su svi već počeli da pišu o tome da je “Hof” hit Bundeslige, desila su se dva neočekivana neuspeha. Naime, prvo su izabranici Sebastijana Henesa poraženi u Frankfurtu, na gostovanju kod Ajntrahta kada je bilo 2:1, da bi u prošlom kolu doživeli poraz i na svom terenu od Borusije iz Dortmunda, kada je bilo 0:1.
Inače, Sebastijan Henes za ovaj duel neće moći da računa na svog najboljeg fudbalera Andreja Kramarića koji je pozitivan na koronavirus.

Crvena Zvezda: Mogu li crveno-beli do nokaut faze?

Poslednjih nekoliko godina crveno-beli postižu zapažene rezultate na evro sceni, pošto su između ostalog dva puta zaredom igrali Ligu šampiona, i tu ostvarili jednu veliku pobedu i to protiv Liverpula, koji je iste godine došao do šampionske titule u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
Prošle zime su se desile velike promene na stadionu “Rajko Mitić” pošto je Vladan Milojević napustio klub a na njegovo mesto je postavljen Dejan Stanković, kome je ovo prvi ozbiljniji trenerski posao.
Inače, deluje da svi navijači Crvene Zvezde imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera. Kada se sve sabere i oduzme, deluje da je za sada jedina mrlja kada je ova sezona u pitanju eliminacija od Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Ipak, i pored toga, izabranici Dejana Stankovića su ispunili primarni cilj za ovu godinu, pošto su došli do plasmana u grupnu fazu Liga Evrope, gde će za protivnike imati Hofenhajm, Gent i Liberec. Ne treba naravno zaboraviti da su crveno-beli u plej ofu eliminisali Ararat sa 1:2, iako je taj rezultat mogao da bude daleko ubedljiviji.
U prošlom kolu Ling Long Superlige, crveno-beli su u “večitom derbiju” remizirali na gostovanju kod Partizana, a taj duel je završen rezultatom 1:1, čime je Zvezda zadržala osam bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala. Ruku na srce, nije to bio najbolji meč obeju ekipa, ali je utisak da je Zvezda ipak bila bolji rival na terenu, pa slobodno možemo konstatovati ad su na kraju zasluženo došli do izjednačenja, nakon gola koji je postigao Katai iz jedanaesterca.
Dejan Stanković za ovaj susret neće moći da računa na Ivanića i Kangu koji su pozitivni na koronavirus, pa je svakako da će to biti veliki hendikep za vezni red srpskog šampiona.

Naš predlog

Sva je prilika da ćemo gledati jedan poprilično interesantan susret. Po nekom nepisanom pravilu, Zvezda je uvek igrala dobro protiv nemačkih ekipa, pa bi nešto slično mogli da očekujemo i sada, samo je veliko pitanje da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Dejan Stanković je na konferenciji za medije ulogu favorita prepustio nemačkom predstavniku, ali vam mi ovog puta ipak savetujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda na ovom susretu i da se fokusirate na golove, kojih bi trebalo da bude. Predlažemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Mišljenja smo da će crveno-beli postići makar jedan gol na ovom teškom gostovanju, i zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.78. Za kraj, deluje da bi ovde mogli da vidimo više golova u drugom poluvremenu, i zato vam savetujemo da probate sa igrom II2+ za koju je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.