Tip dana: Šahtjor – Inter: Mogu li “neroazuri” do trijumfa na teškom gostovanju?

U utorak se nastavljaju mečevi u Ligi šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili jedan od najzanimljivijih duela u kom će Šahtjor na svom terenu dočekati Inter.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 55 minuta.

Šahtjor: Veliki trijumf u prvom kolu!

Godinama unazad Šahtjor nema ozbiljniju konkurenciju u ukrajinskom fudbalu gde su i prošle sezone dosta ubedljivo došli do naslova prvaka, uz podatak da su na kraju imali čak 23 boda viška u odnosu na drugoplasirani Dinamo iz Kijeva. Svakako da je šampionski pehar prioritet i ove sezone, uz podatak da izabranici trenera Luisa Kastra imaju četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Dinamo Kijev, i već sada slobodno možemo reći da će dva ljuta rivala voditi veliku borbu za naslov prvaka do kraja ukrajinskog šampionata.
Nažalost, Šahtjor je i u prošlom kolu odigrao jedan loš meč i to na svom terenu kada su samo remizirali protiv Vorskle, koja se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na najtrofejniju ukrajinsku ekipu.
Ipak, kada je Liga šampiona u pitanju onda je sigurno da svi navijači Šahtjora imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto su njihovi izabranici slavili u prvom kolu mimo svih očekivanja na gostovanju kod Reala, a taj duel je završen rezultatom 2:3, iako naravno valja napomenuti i to da je ukrajinski šampion imao prednost od tri gola na poluvremenu.
Veliko je pitanje da li izabranici trenera Kastra mogu sličnu partiju da ponove i u drugom kolu, kada im u goste dolazi Inter koji mora da ide na sva tri boda.

Inter: Očekivali smo više od “neroazura”!

Uprava Intera je i ovog leta uložila dosta novca, pošto su u klub dovedeni kvalitetni, ali pre svega iskusni fudbaleri, u vidu Vidala i Kolarova, nadavši se da bi konačno mogli da prekinu višegodišnju dominaciju Juventusa.
Iako su “neroazuri” sjajno započeli ovaj šampionat, utisak je da su izabranici Antonija Kontea mogli i morali dosta više. Ono što je i te kako bilo evidentno je da su “neroazuri” imali dosta problema sa zadnjom linijom tima, pošto su sve do prošlog meča Serije A, primali čak po dva gola po susretu, što je zaista previše i za mnogo manje ekipe nego što to svakako jeste Inter.
Seriju loših rezultata u najkvalitetnijiem rangu italijanskog fudbala Inter je prekinuo u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Đenove slavili sa 0:2, što je ujedno bio i prvi meč ove sezone na kom “neroazuri” nisu primili gol. Ipak, pre toga su izabranici Antonija Kontea nažalost izgubili veliki gradski derbi protiv Milana, kada je bilo 2:1.
Što se tiče Lige šampiona, ponovo Inter nije bio najbolji u prvom kolu, pošto su na svom terenu samo remizirali protiv Mehengladbaha i to pošto je Lukaku doneo taj bod golom u poslednjim trenucima regularnog toka meča.
Svakako da će Inter dati sve od sebe da dođe do plasmana makar u nokaut fazu Lige šampiona, pogotovu nakon što prošle sezone nisu uspeli da dođu do toga, što je i ovog puta primarni cilj.

Naš predlog

Šahtjor je u prvom kolu napravio pravi podvig, iako su imali dosta problema pri sastavu tima za to gostovanje kod Reala. Sa druge strane, Inter je mimo svih očekivanja samo remizirao na svom terenu protiv Menhengladbaha, pa je sigurno da će ovoga puta od prvog minuta krenuti na trijumf, i zbog toga vam između ostalog hrabro i preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.83. I da nekim slučajem izabranici Antonija Kontea ne dođu do trijumfa, gotovo sigurni smo da će na ovom duelu postići makar dva gola zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Inače, ove dve ekipe su se relativno skoro sastale i u polufinalu Liga Evrope, a taj duel je završen pobedom Intera od 5:0, što je još jedan od pokazatelja da su izabranici Antonija Kontea ipak veliki favoriti u ovom duelu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.