Liga Evrope se nastavlja – Na “Marakanu” stiže Liberec, može li Zvezda do prve pobede?

Nova sezona jednog od najzapaženijih fudbalskih takmičenja, Liga Evrope, zvanično je počela! Odigrane su prve utakmice prvog kola grupne faze, a u drugom kolu nas, takođe, očekuju zanimljivi mečevi poput Crvena zvezda – Liberec.
Zanimljiv podatak, od poslednjeg susreta ova dva tima prošlo je čak četrnaest godina. Prethodnog puta odigrali su meč u fazi kvalifikacija upravo za Ligu Evrope.
Dakle, na prethodna dva i jedina susreta pobedu je odneo češki klub, što daje blagu prednost ovoj ekipi. Oba puta Liberec je savladao crveno-bele sa dva postignuta gola.
Međutim, mnogo toga se promenilo za četrnaest godina – igrači, treneri, klupska politika. Prema tome, veoma je težak i komplikovan zadatak davati prognoze ishoda predstojećeg meča.
Ipak, ukoliko verujete u tim Dejana Stankovića, imamo jednu važnu vest – na OVOM LINKU možete odmah preuzeti 1.000 DINARA BONUSA za online i uživo klađenje, bez uslova!
Ali, ni to nije sve!
Naime, ukoliko pogodiš najveću kvotu u sportskoj kladionici Meridian osvojićeš MACBOOK ili SONY PS4, kao i brojne druge vredne nagrade!
Iskoristi period najboljeg fudbala, uskoči u fantastično takmičenje koje je organizovao Meridianbet.
Podsetimo, Crvena zvezda je u prvom kolu na strani izgubila od Hofenhajma (2:0). Golovi su dati u 64. minutu (Krštof Baumgartner) i 93. minutu (Munas Dabur), ali naš tim ima za čim da žali.
Imala je Zvezda izgledne prilike, pre svega u prvom poluvremenu, ali ih Dijego Falćineli i Srđan Spiridonović nisu iskoristili.
Bio je to prvi evropski tekst, a nadamo se da će naš predstavnik već danas biti uspešniji.
Generalno gledano, obe ekipe su u sličnoj formi, stoga neizvesnost će na stadionu Rajko Mitić biti zaista velika.
U kladionici Meridian možete podržati naš tim u borbi za prolazak u dalje faze Lige Evrope.
Budite deo atmosfere koja će vladati tokom meča uz Meridian, s obzirom na to da će se meč odigrati bez publike.

14 Comments

  1. Ipak je Zvezda dosla do pobede🙂 Uzeo sam bonus dobrodoslice od meridiana i singlirao sam na Zvezdu, tako da sam nesto sitno i zaradio🙂

  2. Normalno da verujemo u Dekija i Crvenu Zvedu, nećemo sigurno u Slovan Liberec a vi ste mogli da date barem kvotu 2 (da nas još malo obradujete i počastite) a ne 1,8 i da omogućite ovim novima što se registruju da mogu da odigraju singl na Zvezdu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.