Fudbal u “punom gasu”: Dajemo ti 1.000 RSD da sastaviš najjači tiket ikada!

Najjače fudbalske lige i ovog vikenda spremne da se nađu na tiketima. Sama elita i vrhunski fudbal. Može li bolje?!
Razlog da sa uzbuđenjem ispratite još jedan fudbalski vikend je nepotrebno objašnjavati – kvalitetni mečevi, vrhunske kvote, najbolja ponuda i to sve na jednom mestu, u sportskoj kladionici Meridian.
A ono što Meridian nudi za vikend je realno – nerealno! Specijalni bonus od čak 1.000 dinara za online i uživo klađenje, bez uslova!
Bonus možete odmah preuzeti OVDE.
Ono što je uvek u fokusu, to su utakmice koje se igraju u najjačim ligama u Evropi. Tako nas već večeras od 20.30 očekuje interesantan okršaj Šalkea I Štutgarta.
Ovaj meč izdvajamo zbog činjenice da Šalke nakon samo pet odigranih kola ima najgoru razliku u golovima u istoriji Bundeslige (-17).
Ako se “po jutru dan poznaje” biće ovo jedna naporna sezona za “Plave kraljeve”. Na startu težak poraz od evropskog šampiona (8:0), da bi zatim usledili novi porazi i jedan remi. Loša igra pozicionirala je Šalke na začelje tabele, a ukoliko želi nešto da promeni, već danas bi bez kalkulisanja trebalo da srlja ka prvoj pobedi (predlog za igru – “GG3+”).
Zadržaćemo se još uvek u Bundesligi jer nas u subotu očekuje utakmica između Menhengladbaha i Lajpciga.
Lajpcig je odlično startovao sezonu, trenutno je bez poraza i nalazi se na čelu tabele sa 13 bodova, prate ga Bajern Minhen i Dortmund (oba po 12 bodova).
Biće ovo pravi ispit i teško gostovanje, jer je Menhegladbah u solidnoj formi, a na domaćem terenu često zna da namuči i mnogo jače ekipe (predlog za igru X2&GG).
Na kratko se selimo u Erediviziju, furiozni Ajax koji je prošle nedelje upisao najubedljiviju pobedu u istoriji holandskog fudbala, pošto je savladao Venlo sa 13:0, u subotu igra sa “fenjerašem” – ekipa Sitard posle šest odigranih kola, ne zna za pobedu i nalazi se na poslednjem mestu tabele.
Za duele gde igraju “prvi i poslednji” često se vezuju razne priče, a upravo u takvim utakmicama dolazi i do rezultatskog šoka – kada favorit na kraju izgubi meč.
Međutim, ova priča ne treba da važi za Ajax koji je ozbiljno rešio da ove sezone odbrani titulu šampiona (predlog za igru 1&3+).
Premijer liga nam u nedelju donosi derbi kola – okršaj Mančester Junajteda i Arsenala.
Neočekivano, oba kluba nisu na najbolji način startovala sezonu. “Crveni đavoli” se nalaze na 15. mestu, sa dve pobede, dva poraza i remijem. “Tobdžije” su u malo boljoj poziciji – 11. mesto, tri pobede, tri poraza.
Biće zanimljivo ispratiti utakmicu u kojoj se blaga prednost daje domaćinu (predlog za igru 1X&GG).
Takođe, u nedelju će u okviru 6. kola Serije A snage odmeriti Roma i Fiorentina. Interesantan duel ekipa koje su, sudeći po formi, dosta slične. “Vučica” se nalazi na 9. mestu, a “Ljubičasti” na 8. poziciji.
Zanimljiva je i gol razlika – Roma 11:10, Fiorentina 10:10 (predlog za igru GG3+).
Ovo su samo neki od interesantnih mečeva koji nas očekuju za vikend. Kompletnu sportsku ponudu možete detaljno “prostudirati” na OVOM LINKU.
Ne treba da zaboravite da ukoliko pogodite najveću kvotu u Meridianu možete da osvojite najbolji laptop na svetu – MacBook, ali i SONY PS4. Takođe, čeka vas i vrtoglavi bonus na broj odigranih parova do čak 1000%.
Srećno!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.