Tip dana: Crvena Zvezda – Hofenhajm: Ulog je prvo mesto na tabeli!

U četvrtak je na programu pregršt mečeva u okviru petog kola Liga Evrope, a za vas smo ovog puta naravno analizirali meč koji će biti odigran na stadionu “Rajko Mitić” gde će Crvena Zvezda ugostiti Hofenhajm, u duelu koji će nam najverovatnije dati odgovor koja ekipa će se prvog mesta u nokaut fazu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.
Početak susreta je zakazan za 18 časova i 55 minuta.

Crvena Zvezda: Sjajne partije čete Dejana Stankovića!

Posle dva uzastopna učešća u Ligi šampiona, crveno-beli su ove sezone okušali sreću u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, i za sada je utisak i više nego dobar.
Naime, izabranici Dejana Stankovića se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova i tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Hofenhajm, koji između ostalog ovog četvrtka gostuje na stadionu “Rajko Mitić”.
U prvom kolu su se ove dve ekipe sastale i Zvezda je poražena sa 0:2, ali daleko od toga da su crveno-beli razočarali na tom susretu.
Nakon toga su izabranici Dejana Stankovića vezali čak tri trijumfa i tako sebi širom otvorili vrata plasmana u nokaut fazu što je pre početka takmičenja i bio primarni cilj Crvene Zvezde.
U prošlom kolu je srpski šampion pružio fantastičnu partiju na gostovanju kod Genta i slavio sa 0:2, čime je belgijski vicešampion i definitivno ispao iz trke za plasman u nokaut fazu.
Što se tiče domaćeg prvenstva, izabranici Dejana Stankovića imaju veliku bodovnu prednost u odnosu na drugoplasirani Partizan, pa je sigurno da se Zvezda nalazi na pragu četvrte uzastopne titule.
U prošlom kolu LingLong Superlige, crveno-beli su bez većih problema slavili na svom terenu protiv Rada, a taj duel je završen rezultatom 3:0. Svakako treba naglasiti da je Dejan Stanković odmorio nekoliko najvažnijih fudbalera na tom susretu kako bi se što bolje pripremili za ono što sledi u četvrtak.
Ipak, perspektivni srpski stručnjak neće moći da računa na Aleksandra Kataija, koji ima problema sa primicačem i neće igrati do proleća, što je svakako veliki hendikep za srpskog šampiona.

Hofenhajm: Primarni cilj je ispunjen!

Odlične partije fudbaleri Hofenhajma pružaju u Ligi Evrope ove sezone što im je na kraju krajeva dva kola pre kraja grupne faze donelo plasman u nokaut fazu, što svakako jeste bio primarni cilj ove ekipe kada je takmičenje u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju u pitanju.
Do sada su izabranici Sebastijana Henesa ostvarili sve pobede i imaju maksimalan broj bodova.
Krenimo redom. U prvom kolu je Hofenhajm na svom terenu savladao Crvenu Zvezdu, dok su nakon toga zabeležili dva ubedljiva trijumfa i to prvo na gostovanju kod Genta kada je bilo 1:4, da bi nakon toga na svom terenu deklasirali Liberec sa 5:0.
U prošlom kolu je ovaj simpatični tim teže nego što se očekivalo ostvario trijumf na gostovanju kod Libereca, a krajnji rezultat tog susreta je bio 0:2.
Kada je u pitanju nemačko prvenstvo, postavlja se pitanje da li je ova ekipa mogla bolje, ali treba uzeti u obzir da je tim bio paralisan koronavirusom, i dugo su igrali bez svog najboljeg fudbalera Kramarića.
U ovom trenutku se izabranici Sebastijana Henesa nalaze tek na dvanaestom mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova, što je zaista premalo ako uzmemo u obzir koje su ambicije ovog tima.
Inače u prošlom kolu je Hof remizirao na gostovanju kod Majnca a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Ne treba zaboraviti da su fudbaleri Hofenhajma pružali dosta dobre partije u prošlom šampionatu što im je između ostalog i donelo plasman u Ligu Evrope, iako se mora priznati da je primarni cilj bio ulazak u Ligu šampiona, ali je ipak veliko pitanje koliko je to realno u ovom trenutku, pošto je konkurencija u nemačkom fudbalu sve jača, iz godine u godinu.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje jedan i te kako zanimljiv susret pošto će se sastati dve najbolje ekipe iz ove grupe. Ulog je najverovatnije prvo mesto na tabeli, i svakako da će i jedan i drugi tim ići na trijumf. Najviše zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.
Poznato je koliko crveno-beli igraju dobro u evropskim takmičenjima na svom terenu i mišljenja smo da će ostati neporaženi i na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.54.
Za kraj, filozofija Dejana Stankovića je da uvek ide na pobedu, i zaista je mladi stručnjak za sada oduševio sve pristalice crveno-belih, pošto se odavno nije desilo da jedan srpski klub u evropskim takmičenjima veže tri trijumfa. Zbog svega toga vam hrabro predlažemo da odigrate 1 za koji je Meridianbet dao koeficijent 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.